Mirel Rădoi a luat decizia finală în cazul lui Ionuţ Nedelcearu! Ce se întâmplă cu fundaşul central făcut K.O. în Malta, chiar înaintea EURO U21

0

FRF a anunţat oficial că Ionuţ Nedelcearu (23 de ani) va fi apt pentru Campionatul European U21 din Italia şi San Marino. Chiar dacă au existat zvonuri conform cărora apărătorul legitimat la UFA nu va fi apt pentru primul joc, medicii au spus că accidentarea nu este atât de gravă pe cât s-a crezut iniţial, iar Ricardo Grigore nu va mai merge în cantonament.

Comunicatul emis de FRF: „Accidentat în partida pe care prima reprezentativă a câştigat-o în Malta, Ionuţ Nedelcearu va continua sub comanda lui Mirel Rădoi la selecţionata U21. Fundaşul central a venit în Italia marţi, la prânz, direct din Malta, a fost preluat de la aeroport şi a mers la spitalul Maggiore din Bologna pentru încă un control medical, la solicitarea staff-ului medical de la reprezentativa U21 pentru a fi siguri că Nedelcearu este apt pentru Campionatul European. Diagnosticul s-a confirmat, apoi fundaşul central s-a dus la o clinică privată unde i s-au luat măsuri pentru a i se confecţiona o mască de carbon cu o grosime de 1,5 mm.

Astfel, Ionuţ Nedelcearu rămâne sub comanda lui Mirel Rădoi în cantonamentul din Italia şi se pregăteşte pentru EURO 2019.

Staff-ul tehnic al selecţionatei U21 şi Federaţia Română de Fotbal mulţumesc clubului Dinamo Bucureşti pentru cooperare şi înţelegere. Ricardo Grigore este un jucător important, aflat în vizorul reprezentativelor României, iar selecţionerul Mirel Rădoi îi mulţumeşte pentru disponibilitatea pe care a arătat-o.”

Fundaşul central, trimis de Cosmin Contra din primul minut pe teren, a ieşit accidentat după ce a fost lovit cu genunchiul în gură de un adversar, Juan Corbolan (22 de ani). Nedelcearu a primit…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.