Mircea Sandu n-a participat la petrecerea dată de Ionuț Lupescu cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani

0

La sărbătorirea zilei de naștere, duminică, fostul internațional Ionuț Lupescu a dat o petrecere pentru prieteni, la un restaurant cu ștaif din buricul Capitalei.

După cum a făcut lista invitaților reiese că pierderea alegerilor de la FRF nu-l mai doare pe Ionuț Lupescu. Fostul director general și-a sărbătorit cu invitați ziua de naștere (a împlinit jumătate de veac de existență), iar VIP-ul serii a fost Simona Halep, liderul WTA.

Din fotbal, au putut fi fost zăriți foștii mari internaționali Mircea Lucescu, Cornel Dinu, Ioan Andone, Gică Popescu, Ilie Dumitrescu și Ciprian Marica.

Cornel Dinu asistă la dialogul Lucescu – Halep. Între aceștia, Florin Cheran și sărbătoritul Ionuț Lupescu

Cu ‘Tata Meche’ și cu ‘Bebiță’

Din fosta federație, Lupescu i-a chemat la party-ul de la restaurant pe fostul secretar general al federației, Adalbert Kassai – ‘Bebiță’, precum și pe directorul Departamentului Competiții, Dumitru Mihalache – ‘Tata Meche’, care au stat la masă cu Viorel Păunescu și cu fostul selecționer Victor Pițurcă.

Nu a fost zărit Mircea Sandu, 66 de ani, fostul președinte al instituției. Însă, Lupescu l-a invitat pe fostul său șef, deși relațiile dintre ei nu sunt unele de prietenie.

Fostul lider de la FRF până în 2014 a participat, în primăvară, la lansarea candidaturii la FRF a lui Lupescu. Ba chiar a luat cuvântul, fapt care l-a deranjat pe fostul mijlocaș.

Asocierea cu Sandu, în preajma alegerilor din februarie, i-a dăunat la imagine, socotea atunci Lupescu. Asta deși ‘Neamțul’ a fost adus la ‘Casa Fotbalului’ de Mircea Sandu, în 2006. Disputa Sandu – Lupescu este vechi și are legătură cu Florentina, soția fostului șef al Comisiei Tehnice de la UEFA.

‘Ionuț m-a invitat la ziua lui, dar n-am putut ajunge. Sunt plecat din țară de 10 zile, așa că nu am putut onora invitația. Programul meu era făcut de circa o…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.