Mircea Rednic, nemulţumit de eroul dinamoviştilor după meciul de la Sfântu Gheorghe: „Montini nu e atacant adevărat. Am avut o discuţie cu el la pauză”. Nou-veniţii au probleme + cum a comentat meciul cu Sepsi

0

Mircea Rednic a vorbit pe larg despre a doua victorie a lui Dinamo, în 2019, cu Sepsi, scor 1-0. „Câinii” l-au mulţumit parţial pe antrenor, care s-a arătat încântat de prima repriză, dar dezamăgit de a doua. Inclusiv Mattia Montini l-a nemulţumit, întrucât nu a respectat indicaţiile. 

„Puriul” a recunoscut că fotbaliştii pe care i-a adus în ultima lună la echipă au probleme fizice. Totuşi, antrenorul îi va forţa, din lipsă de soluţii: „Mă bucur că am reuşit a doua victorie în acest an, o victorie dificilă, grea. Cred că în prima repriză am dominat, doar la pasa lui Atmane înapoi au avut o ocazie. În a doua repriză au ieşit la pressing, mai sus, noi am pierdut duelul la moijlocul terenului. Au avut câteva situaţii de a marca, am avut şi noroc că adversarul nu a reuşit să înscrie. Avem şi probleme, pentru că, recunosc, şi eu i-am forţat pe fotbaliştii care abia au venit… Atmane, N’Diaye…. Dar nu am ce face, am nevoie de ei. 

Fiecare meci e foarte greu, suntem conştienţi că mai avem de muncă, sunt jucătorii noi, care au venit, acuză oboseala, uşoare probleme. Normal că ei se resimt. Pe mine mă interesează să ne refacem după acest meci. Trebuie să reuşim să câştigăm cu Botoşani, ar fi păcat după acest rezultat. Trebuie să facem tot ce e posibil să câştigăm. Nu vorbim despre play-off. Avem 10 puncte faţă de Călăraşi, da? Suntem în grafic, dar nu depinde de noi. În principal noi trebuuie să câtigăm şi să vedem şi rezultatele adversarelor. Prima repriză mi-a plăcut, am avut o circulaţie bună. Suntem departe de play-off, să fim realişti, trebuie să câştigăm meciurile rămase şi stăm la mâna celorlalte echipe”, a declarat Rednic, la DigiSport. 

Montini face senzaţie la Dinamo, în 2019, dar l-a nemulţumit pe Rednic în acest meci, chiar dacă a marcat de…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.