”Mircea Rednic i-a motivat extrem de bine pe jucători la Sfântu Gheorge”

0

În opinia lui Mircea Rădulescu rezultatul este corect, chiar dacă Dinamo mai are mult de muncă pentru a redeveni o echipă de top în competiția internă.

‘Sepsi a opus o rezistență puternică, însă Dinamo a părut mai prezentă în joc. Mircea Rednic (n.r. – antrenor Dinamo) a reușit într-un timp record să încropească o echipă cu un mod de exprimare organizat în teren. E un lucru de apreciat, pentru că a schimbat, cum se zice, fața echipei rapid. Meciul, cu o miză foarte mare, a avut o componentă care a ieșit în evidență: motivația! Practic, motivația a fost cheia succesului pentru Dinamo.

Prin metodele sale, Mircea Rednic i-a motivat extrem de bine pe jucători. Ambiția fotbaliștilor de la Dinamo s-a văzut la orice contact pentru balon. Însă, ca orice lucru făcut în fugă, acesta nu poate să fie perfect. Astfel, calitatea jocului a cedat în fața dorinței de a obține punctele puse în joc. A rezultat o combinație destul de nefericită între efectul pregătirii de iarnă și miza jocului. S-a simțit o anumită crispare, iar greșelile tehnico-tactice au fost numeroase.

De exemplu, la Dinamo, care, în prima repriză, și-a organizat bine jocul pe benzile laterale, am notat prima ‘posesie adevărată’ a balonului în minutul 39, când jucătorii au reușit să transmită succesiv opt pase.

Barometrul antrenorilor. Mircea Rădulescu: ‘Neagoe a pregătit bine jocul’

De partea cealaltă, Eugen Neagoe (n.r. – antrenor Sepsi), un tehnician valoros și echilibrat, a pregătit bine meciul, reușind să facă uitată evoluția total neconcludentă a echipei la Voluntari. Din păcate, formația Sepsi n-a reușit să iasă încă din ‘efectele negative’ ale pauzei competiționale. Neagoe are însă meritul de a cristaliza o formul standard.

Mircea Rădulescu / FOTO: Vlad Chirea (Libertatea)

Are un schelet de echipă alcătuit din jucători valoroși, dintre care se remarcă…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.