Mini lansează cele mai puternice modele de serie de până acum: John Cooper Works Clubman facelift și John Cooper Works Countryman oferă 306 CP

0

Familia John Cooper Works se mărește din nou. Producătorul britanic Mini a prezentat John Cooper Works Clubman facelift și John Cooper Works Countryman, ambele modele fiind echipate cu motorul de 2.0 litri care oferă 306 CP și 450 Nm.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

MINI a publicat primele imagini și detalii cu noile John Cooper Works Clubman facelift și John Cooper Works Countryman. Ambele modele vin cu un pachet exterior mult mai agresiv, cu un interior orientat către sportivitate și cu o versiune nouă a motorului de 2.0 litri pe benzină.

Mini John Cooper Works Clubman facelift și John Cooper Works Countryman devin cele mai puternice modele de serie dezvoltate până acum de constructorul britanic. Sub capota cele două modele se află un motor de 2.0 litri pe benzină care acum oferă 306 cai putere (+75 CP comparativ cu vechea versiune) și 450 Nm (+100 Nm față de vechea variantă) disponibili între 1.750 și 4.500 rpm.

Resursele motorului sunt gestionate de o cutie automată Steptronic cu opt trepte și de sistemul de tracțiunea integrală All4. În aceste condiții, John Cooper Works Clubman facelift accelerează de la 0 la 100 km/h în 4.9 secunde, în timp ce SUV-ul de performanță este mai lent cu 0.2 secunde. Viteza maximă este limitată la 250 km/h.

Pentru un plus de dinamism, britanicii spun că noile modele de performanță sunt acum mai rigide și dispun de o suspensie optimizată și de un diferențial blocabil pe puntea față. Opțional, clienții vor putea comanda și suspensii cu amortizoare adaptive.

În cazul lui Mini John Cooper Works Clubman facelift, indiferent de timpul suspensiei, garda la sol a fost redusă cu 10 milimetri. Standard, clienții vor primi jante JCW de 18 inch, în timp ce pe lista de opționale apare…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.