Miley Cyrus vorbește despre căsnicia modernă pe care o are cu Liam Hemsworth și decizia de a nu avea copii

0

Miley Cyrus și Liam Hemsworth sunt căsătoriți de șapte luni, confirmând acest lucru printr-o serie de fotografii din ziua nunții, o ceremonie restrânsă cu prieteni și familie, în fața cărora cei doi și-au depus jurămintele.

Deși au avut o relație de zece ani, Miley spune că, pentru anumite persoane, este foarte confuz faptul că este căsătorită: „Relația mea este unică și nu știu dacă le-aș permite oamenilor să vadă asta, pentru că este atât de complexă și modernă și nouă, încât nu cred că ar înțelege. Adică oamenii chiar se gândesc că stau acasă purtând un șorț de bucătărie, gătind cina?”

Miley a continuat prin a explica: „Sunt într-o relație heterosexuală, dar încă sunt atrasă sexual de femei. Unele persoane devin vegetariene din motive de sănătate, dar șunca rămâne la fel de bună, și știu asta. Am luat o decizie. Simt că această persoană are cel mai bine grijă de mine. Cu siguranță nu mă încadrez în rolul tipic de soție. Nici măcar nu-mi place acel cuvânt.”

Potrivit ELLE USA, un alt cuvânt pe care artista îl urăște este „egoist”, mai ales atunci când este vorba despre femei și alegerile lor. „Se așteaptă de la noi să menținem planeta populată. Iar atunci când asta nu face parte din planurile noastre sau obiectele noastre, există atât de multă critică și ură încât încearcă să inventeze și să schimbe legi pentru a ți le impune contrar voinței tale – chiar și atunci când rămâi însărcinată în urma unei situații violente. Dacă nu îți dorești copii, oamenii îți poartă de milă, te tratează ca pe o ființă rece, fără inimă, incapabilă de iubire”, a declarat artista.

Miley Cyrus se concentrează în această perioadă pe…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.