Mihai Bobonete, despre soție, copii și carieră. Interviu exclusiv

0

Libertatea: Cum te descurci cu timpul dedicat celor dragi, de când ai pe agendă serialul, show-urile de stand-up comedy, „Falsez pentru tine”? Și cum faci de mai găsești timp și pentru pescuit?

Mihai Bobonete: E timp pentru toate lucrurile care te bucură, trebuie doar să nu depășești o limită. Familia e familie, aici nu negociez timpul și atribuțiile mele de părinte și de soț, apoi serialul căruia îi datorez atât de mult și abia după vin emisiunile din televiziune și spectacolele mele de stand-up comedy și impro. Pescuitul, pentru mine, e liniștea care îmi încarcă bateriile și mă menține bun și visător, soția mă ține veșnic îndrăgostit, copiii mă țin tânăr, serialul mă ține cunoscut și apreciat, televiziunea îmi dă bani, iar spectacolele îmi mențin umorul și buna dispoziție, așa că voi găsi timp pentru toate de fiecare dată.

Pentru „Las Fierbinți” ai semnat câteva episoade, în perioada de pauză a lui Mimi Brănescu. A fost greu cu inspirația, cu scrisul, cu timpul?

Cred că este cel mai greu lucru de făcut în domeniul ăsta al artei cinematografice sau al televiziunii, cum vreți voi să-i spuneți. Este epuizant, după un episod scris, mă dureau oasele și ochii îmi erau în fundul capului, nu e de joacă cu asta, poți să o iei razna, așa cum cred că o iau mari scenariști.

Eu nici pe Mimi Brănescu nu îl văd bine, nu vedeți că nu se oprește din scris și din a scoate episod după episod? Nu știu cât o să mai poată în ritmul ăsta, nu o să știu niciodată cum îi vine inspirația să scrie atât de bine și atât de constant, e o muncă titanică și mă bucur că încă joc scenariile lui. Pe de altă parte, sunt bucuros și pentru Adrian Văncică, scrie și el foarte mult și destul de bine, pentru ca a înțeles rețeta, tehnica, are condei și asta ne face să supraviețuim atunci când ne este mai greu și să nu…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.