Mihaela Buzărnescu are meci direct cu jucătoarea care a acuzat-o fără menajamente în final de 2018! Cele patru tricolore care vor evolua în această săptămână, la Limoges, în Franţa, şi-au aflat adversarele

0

  • Patru românce joacă săptămâna viitoare, la Limoges, un turneu WTA 125 K Series. Mihaela Buzărnescu (24 WTA), Ana Bogdan (71 WTA) şi Monica Niculescu (77 WTA) sunt capi de serie, iar Alexandra Dulgheru a fost şi ea direct acceptată pe tablou.

Mihaela Buzărnescu a jucat 62 de partide la simplu în 2018, este pe locul 24 WTA, dar, scăpată de problemele la gleznă care au ţinut-o pe tuşă la US Open, a decis să joace o săptămână în plus, după încheierea oficială a sezonului WTA, în turneul 125 K Series, de la Limoges.

Singura jucătoare din Top 45 care va juca săptămâna viitoare în Franţa va debuta în competiţia în care este principală favorită împotriva lui Mandy Minella, reprezentanta Luxemburgului care, prin vocea soţului său, a declanşat un imens scandal în luna august, acuzând-o virulent pe româncă de faptul că i-ar fi furat şansa de a evolua la ultimul turneu de Mare Şlem al anului. Revenită în circuit după ce a devenit mamă, Minella s-a bazat, din postura de primă rezervă pe lista de jucătoare acceptate pentru tabloul principal de la US Open, pe abandonul Mihaelei după accidentarea cumplită suferită la Montreal, în meciul cu Svitolina, pentru a fi prezentă la Flushing Meadows. În consecinţă, Minella nu s-a mai înscris în calificări. Sfătuită şi încurajată de WTA în cursa sa disperată pentru a se recupera în timp pentru a evolua la New York, Mihaela Buzărnescu a amânat până în ultimul moment decizia privitoare la participarea sa la US Open, preferând să fie distribuită pe tablou la tragerea la sorţi. S-a retras doar în ziua în care fusese programată să joace, iar din tabăra Minellei au venit săgeţi otrăvite, până la ameninţări cu un proces.

Cu doi ani mai în vârstă decât Mihaela Buzărnescu, Minella ocupă locul 111 WTA în acest moment. Românca a câştigat…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.