Mihaela Borcea are tot ce-i trebuie. Iubitul tinerel o tratează ca pe o divă, dar nici ea nu se lasă mai prejos

0

 

Mihaela Borcea trăiește o poveste de iubire cu Sorin Rap, alături de care se pare că și-a găsit în sfârșit liniștea după divorțul de omul de afaceri Cristi Borcea.

Relația dintre cei doi merge din ce în ce mai bine, iar femeia de afaceri are mare încredere în actualul ei partener de viață, pe mâna căruia se lasă.

Astfel, potrivit click.ro, iniţial, când s-au cunoscut, Sorin Rap (45 de ani) era poliţist, locuia într-o garsonieră de 40 mp primită de la ANL în Militari, conducea un hârb de maşină şi îşi făcea vacanţele la mare.

În prezent, Sorin rap nu mai poartă haine bleumarin, ci a trecut la alt nivel. Poartă geci de piele scumpe, locuiește cu iubita sa, Mihaela Borcea, într-o vilă de lux și îi conduce X5-ul de 50.000 de euro.

Și fiindcă Mihaela Borcea are atât de mare grijă de el, nici Sorin Rap nu se lasă mai prejos. O tratează ca pe o regină. O însoțește la clinica pe care aceasta o are în Dorobanți și el este cel care cară orice fel de bagaj, nelăsând-o pe Mihaela Borcea să miște vreun deget. O răsfață, o iubește și este tot timpul la dispoziția ei.

Despre povestea de dragoste dintre Mihaela Borcea și Sorin Rap s-a aflat la începutul acestui an. Sorin Rap – fost polițist – este om de încredere (inclusiv șofer) al Mihaelei Borcea de peste un an. Zvonuri despre o probabilă idilă cu „șefa” apăruseră mai demult, pe atunci bărbatul fiind, se pare, însurat. Angela, soția lui, a ieșit în public cu scandal, acuzând-o pe Mihaela Borcea că „i-a furat bărbatul” . La vremea respectivă, fosta soție a a lui Cristi Borcea a negat orice relație cu angajatul său.

Mihaela Borcea este prima soție a omului de afaceri Cristi Borcea. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat  trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. Ulterior, Cristi Borcea a fost căsătorit cu Alina Vidican. În…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.