Mesajul lui Traian Băsescu la capătul succesului răsunător obţinut de Neagu & Co. în faţa Norvegiei: „Există şi o Românie frumoasă, cu oameni extraordinari, devotaţi şi mândri!”

0

Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, a transmis un mesaj, pe pagina sa de Facebook, imediat după ce România a învins de o manieră entuziasmantă Norvegia, campioana europeană, 31-23 la Euro 2018, în Franţa. Băsescu a salutat performanţa reuşit de Cristina Neagu şi coechipierele sale în sala din Brest, apoi a transmis un mesaj „prietenilor săi”, pe care i-a îndemnat să urmărească meciurile naţionalei de handbal.

„Dacă în această seară v-aţi fi uitat pe tvr 1 la meciul fetelor noastre cu campioana Europei, Norvegia, aţi fi văzut că există şi o Românie frumoasă, cu oameni extraordinari, devotaţi şi mândri. (…) Şi peste toate, o mână de români îmbrăcati în culorile naţionale le-au susţinut 60 de minute făcând un zgomot de parcă meciul se juca la Bucureşti cu sala plină de români şi nu la Brest”, afirmă Traian Băsescu, remarcân faptul că „România are şi lucruri extraordinar de frumoase”.

La finalul, postării, el are şi o sugestie pentru prieteni, pretext să enumere mai mulţi realizatori de emisiuni şi anlişti şi să vorbească despre „specimene ale menajeriei televizate de canalele de ştiri”.

„O sugestie pentru prietenii mei: urmăriţi meciurile Echipei Naţionale feminine de handbal, pentru că s-ar putea să aflaţi pe 19 Decembrie că fetele noastre sunt Campioane Europene la handbal feminin şi voi aţi stat să vă uitaţi în gura lui Gâdea, Badea, Zamfir, Guşe, Bogdan, Ciutacu, Chireac, Cristache, Buşcu, Pieleanu, Dogioiu, Ficeac, Ioniţă şi alte specimene ale menajeriei televizate de canalele de ştiri”, scrie fostul preşedinte după ce comentează jocul handbalistelor în partida de miercuri seară cu Norvegia şi prezenţa spectatorilor români în sală.

Naţionala de handbal feminin a României a învins miercuri, la Brest, campioana europeană en-titre, Norvegia, scor…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.