Mercedes revoluționează mașinile cu vehiculul la care doar roțile contează

0

Mercedes-Benz revoluționează ideea de mașini autonome cu un concept inedit de vehicule ca cabină interschimbabilă, utilă atât pentru transportul persoanelor, cât și al bunurilor. Mercedes ar putea schimba viitorul lumii auto prin rezolvarea problemei traficului aglomerat.

Tot mai multe start-up-uri vorbesc despre mașinile autonome și despre utilitatea lor, dar niciunul nu aduce idei noi care să-i și motiveze pe oameni să le accepte și să aibă mai multă încredere în siguranța lor. Mai e mult până când te vei putea baza pe vehiculele autonome, dar Mercedes dezvăluie un concept inedit, aparent bizar, dar necesar.

Vision Urbanetic este mașina bună la toate, ca să înțelegi pe scurt despre ce este vorba. Viziunea Mercedes este interesantă deoarece, pe măsură ce tehnologia avansează cu pași repezi, automobilele ar putea redeveni mai simpliste.

Secretul Vehiculelor concept pe care le prezintă compania germană este baza efectivă a automobilului. Gigantul auto a gândit o mașină extrem de versatilă, căreia i se poate detașa oricând cabina și să poată fi adaptată, în funcție de nevoi.

Prin urmare, atunci când îți vei căuta o mașină, Mercedes te-ar putea pune în viitor să cumperi mai întâi roțile. Fiecare cabină este destinată unui anumit scop, momentan, doar două: transport de persoane, respectiv de marfă.

Deocamdată, Vision Urbanetic este gândit ca un vehicul pentru ride-sharing, deci mai degrabă l-ai putea vedea doar în serviciul public, dar este cu atât mai bine. Un vehicul autonom utilizat ca taxi sau Uber ar fi mai sigur pentru tine și pentru copii, iar o mașină autonomă pentru transportul mici și medii ar aduce mai multă eficiență.

Cabina pentru pasageri este concepută să ofere suficient spațiu pentru 12 persoane, deci este ca un microbuz. Întregul vehicul are o lungime de 5,14 metri, iar pentru marfă oferă un spațiu cu lungime totală de…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.