Mercedes-Benz GLB Concept: noul SUV cu 7 locuri are 224 de cai putere și va primi în curând o versiune de serie

0

Mercedes-Benz a publicat primele imagini și detalii tehnice despre GLB, conceptul unui SUV cu șapte locuri și motor pe benzină de 2.0 litri și 224 de cai putere care va primi în curând o versiune de serie încadrată intre GLA și GLC.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Mercedes-Benz se pregătește pentru creșterea numărului de SUV-uri pe care le oferă în gamă, iar următorul model pe listă este GLB.

Pentru moment, cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai, constructorul german a prezentat un concept pentru GLB foarte apropiat de versiunea de serie, care va fi prezentată cel mai probabil în toamna acestui an înainte de startul vânzărilor din prima parte a anului viitor.

Dezvoltat pe aceeași platformă ca și noua generație Clasa A, conceptul GLB este un SUV compact poziționat în gama între GLA și GLC. Acesta are o lungime de 4.634 mm, cu 217 mm mai mare decât GLA, în timp ce lățimea atinge 1.890 mm, cu un plus de 89 mm, iar înălțimea este de 1.900 mm. Conceptul poate acomoda până la 7 locuri datorită unui ampatament de 2.829 mm.

Designul exterior împrumută numeroase elemente de la GLS și noua Clasa G, cu o grilă frontală de mari dimensiuni și faruri și stopuri care cel mai probabil vor fi păstrate și pe versiunea de serie. Conceptul este echipat cu jante de 17 inch cu un design bicolor.

Interiorul este de asemenea preluat în mare parte de la alte modele de segment compact, inclusiv Clasa A și Clasa B, însă include și unele elemente îmbrăcate în piele și elemente speciale de tapițerie specifice unui concept.

GLB este primul vehicul de segment compact din gama Mercedes-Benz care include un rând suplimentar cu două scaune, despre care germanii afirmă că asigură confort pentru două persoane de înălțime…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.