Mercedes-Benz a prezentat noua generație GLS: design îmbunătățit, versiune cu șase locuri și motorizări pe benzină cu sistem mild-hybrid

0

Mercedes-Benz GLS a primit o nouă generație. SUV-ul producătorului german are dimensiuni ceva mai generoase comparativ cu vechea versiune, un interior mult mai modern și motorizări pe benzină care integrează sisteme mild-hybrid. Totodată, clienții vor putea comanda și o variantă specială cu șase locuri.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Mercedes-Benz a publicat primele imagini și detalii cu noul GLS. Cel mai mare SUV din gama constructorului din Stuttgart a primit modificări estetice, un interior care integrează cele mai noi tehnologii dezvoltate de Mercedes-Benz și motorizări cu sisteme mild-hybrid.

De asemenea, noua generație Mercedes-Benz GLS va fi disponibilă și cu suspensia E-Active Body Control, tehnologie care a debutat odată cu actuala generație GLE.

Mercedes-Benz GLS: date esențiale

● Noua generație Mercedes-Benz GLS are o lungime de 5.207 mm (+77 mm), o lățime de 1.956 de mm (+22 mm) și un ampatament care măsoară 3.135 de milimetri (+60 mm). Mulțumită noilor dimensiuni mai generoase, cel mai mare SUV din gama Mercedes-Benz promite și mai mult spațiu pentru cei șapte pasageri.

● SUV-ul producătorului german are la bază filozofia de design Sensual Purity și mizează acum pe linii ceva mai rotunjite. Partea frontală este dominată de grila de dimensiuni generoase și de capota cu nervuri bine definite. Standard, noul GLS va primi farurile Multibeam LED care integrează 112 LED-uri pentru fiecare bloc optic. În partea din spate, stopurile au acum un design modificat, iar elementele cromate completează designul. 

● Coeficientul aerodinamic anunțat de Mercedes-Benz este de 0.32, o valoare mai bună comparativ cu vechea versiunea (coeficient aerodinamic de 0.35).

● Interiorul primește acum cele mai noi…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.