„Meghan nu poate avea tot ce își dorește”- Regina Elisabeta a II-a a avut o discuție serioasă cu Prințul Harry înainte de nuntă

0

Potrivit unei surse apropiate familiei regale, Regina Elisabeta a II-a a avut o discuție serioasă cu Prințul Harry despre tiara pe care și-ar fi dorit-o Meghan.

Potrivit aceleiași surse citate de The Sun, Ducesa de Sussex și-ar fi dorit o tiară cu smaralde, însă i s-a spus că nu o poate avea, deoarece pietrele ar fi provenit din Rusia. Se pare în acele momente Regina i-ar fi spus Prințului Harry că Meghan va purta ce tiara îi va oferi Majestatea Sa.

„Regina s-a întrebat totodată de ce a avut nevoie Meghan de un voal, având în vedere că urma să fie cea de-a doua nuntă a ei”, a declarat sursă, adăugând că „Meghan poate fi dificilă”.

Acest incident însă nu pare să fie menționat de membrii familiei regale, mai mult, Meghan spunând luna trecută „cât de norocoasă” s-a simțit că a putut alege tiara cu diamantul Reginei Mary din colecția privată a Reginei.

În plus, acest episod nu este relatat nici în noua carte a lui Robert Jobson, „Charles At Seventy: Thoughts, Hopes And Dreams”. În schimb, autorul a consemnat că Prințul Harry a avut o comportament mai puțin obișnuit în perioada organizării nunții.

Potrivit relatării acestuia, Prințul Harry ar fi ridicat vocea la angajați, spunându-le: „Ceea ce Meghan își dorește, trebuie să primească”. Reacția sa ar fi făcut-o pe Regina Elisabeta să aibă o discuție cu el și să-i atragă atenția asupra comportamentului său, a scris Robert Jobson.

În ceea ce privește tiara aleasă, potrivit declarațiilor date după nuntă, Meghan a declarat că a ales-o în timpul unei vizite la Palatul Buckingham alături de Prințul Harry și nu a dat vreun indiciu că aceasta nu ar fi fost prima ei alegere.

Ea a descris această vizită drept „o zi incredibilă, ireală”. Ducesa de Sussex și Prințul Harry au vorbit despre nunta lor într-un material audio…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.