Meghan Markle, pe locul 3 în topul celor mai puternici influenceri din modă în 2018

0

Platforma Lyst, specializată în căutări legate de domeniul modei, a dat publicității topul celor mai puternici influenceri din modă în 2018.

Pe primul loc se află, surprinzător, Kylie Jenner, urmată în clasament de sora ei, Kim Kardashian, iar apoi pe locul trei Meghan Markle. O cădere remarcabilă în clasament o are Kate Middleton, care anul trecut era pe locul 5, iar acum abia pe 16.

Locul ocupat de Meghan Markle în acest clasament se datorează atât spectaculoasei rochii de mireasă, cât și ținutelor pe care le-a purtat în timpul turneului de 16 zile în Australia, Noua Zeelandă, Fiji și Tonga. Merită precizat faptul că cele mai multe dintre piesele vestimentare și accesorii purtate de Ducesă s-au vândut ulterior în timp record.

Topul Lyst este bazat pe impactul avut de ținutele purtate de celebrități asupra căutărilor, vânzărilor și reacțiilor pe social media.

Vedetele muzicii pop domină ca număr clasamentul, în top 20 aflându-se Cardi B, Beyonce, Ariana Grande și Lady Gaga.

Serena Williams este prima sportiva care intră în acest top datorită controversei iscate în jurul acelui catsuit purtat pe terenul de tenis. În clasament se mai află și bloggerul Chiara Ferragni, datorită celor trei rochii de mireasă DIOR pe care le-a purtat la nunta cu rapper-ul Fedez.

Rihanna, care anul trecut era pe primul loc al clasamentului, se află acum abia pe 9, ea concentrându-și atenția în acest an mai mult pe promovarea liniei ei de machiaj, Fenty.

Top 20 cei mai puternici influenceri din modă în 2018:

1 Kylie Jenner
2 Kim Kardashian
3 Meghan Markle
4 Cardi B
5 Beyonce
6 Serena Williams
7 Chiara Ferragni
8 Blake Lively
9 Rihanna
10 Ariana Grande
11. Kendall Jenner
12. Selena Gomez
13. Hailey Baldwin
14. Bella Hadid
15. Priyanka Chopra
16. Kate Middleton
17. CL
18. Nicki Minaj
19. Gigi Hadid
20. Lady Gaga

Citește și:
De ce Meghan Markle…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.