Meghan Markle i-a scris o scrisoare emoționantă tatălui său, Thomas Markle, după nunta regală

0

Dacă te gândeai că Meghan Markle a scăpat de drama legată de familia ei, te înșeli. În ultimele zile știrile despre familia Ducesei de Sussex au apărut din nou, după ce o persoană apropiată de Meghan a dezvăluit că aceasta i-ar fi trimis o scrisoare lui Thomas Markle, după ce acesta a decis să lipsească de la nunta regală, în urma scandalului provocat de fotografiile înscenate.

Potrivit unui reportaj realizat de People cu prietenii apropiați ai Ducesei de Sussex (toți și-au păstrat anonimatul în articol), există mai multe lucruri pe care nu le cunoaștem despre relația dintre Meghan și tatăl ei. Cel mai important ar fi însă faptul că Thomas Markle o poate contacta pe Ducesă, deși el a susținut în presă că nu mai poate lua legătura cu ea.

„Știe cum să o contacteze. Numărul ei de telefon nu s-a schimbat. Nu a sunat niciodat, nu i-a dat mesaj niciodată. Este foarte dureros, deoarece Meghan a avut întotdeauna atât de multă grijă. Cred că ea se va simți mereu devastată de ceea ce a făcut. În același timp, pentru că este fiica lui, ea are multă simpatie pentru el”, a declarat o prietenă apropiată pentru People.

În plus, tot aceleași surse susțin că Meghan se aștepta ca tatăl ei să fie prezent la nuntă, chiar și în urma scandalului cu paparazzi, însă Thomas a fost cel care a întrerupt comunicarea:

„Meg și Harry este în continuare foarte concentrați să îl aducă în Londra. Nu a existat niciodată discuția ‘Acum știm ce a făcut, va avea probleme’. Tom nu i-a răspuns ei la telefon, nu i-a răspuns nici lui Harry”, a declarat sursa, adaugând că Meghan a aflat din presă că tatăl ei a suferit un infarct și că va lipsi de la nuntă, iar acest lucru a îngrijorat-o:

„A doua zi, de dimineață, când mașina a sosit acolo, el nu a urcat. Meg a auzit că a avut un infact și l-a…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.