Meghan Markle a avut parte de o reuniune surprinzătoare în Noua Zeelandă

0

Meghan Markle și Prințul Harry se află în Noua Zeelandă, urmând ca turneul regal să se încheie săptămâna aceasta.

Cei doi au ajuns în Auckland marți, iar ei au fost întâmpinați de o mulțime de fani. În plimbarea lor, Meghan s-a întâlnit cu o persoană specială, o fană cu care vorbea prin mesaje private pe Instagram înainte ca Ducesa să își închidă toate conturile de social media.

Omid Scobie, comentator regal, a vorbit despre întâlnirea surprinzătoare: „Astăzi am văzut-o pe Meghan reunită cu o fană cu care obișnuia să vorbească prin mesaje private pe Instagram. @1NewsNZ a fotografiat momentul în care @bellisariho a întâlnit-o pe Ducesă și i-a înmânat o scrisoare.”

Scobie a povestit și ce a declarat Hannah despre mesajele pe care și le trimitea cu Meghan Markle: „Ea îmi spunea să învăț la facultate și mă încuraja să fiu eu însămi.”

Acesta nu a fost însă singurul moment adorabil al vizitei. Un alt fan al familiei regale, Max Henry, în vârstă de 10 ani, i-a întâlnit pe Ducele și Ducesa de Cambridge în 2014, iar acum el și-a completat colecția de fotografii cu cei patru membri pozând alături de Harry și Meghan.

Ducele și Ducesa de Sussex au vorbit cu mai mulți copii prezenți la întâlnire,…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.