McLaren GT, poze și detalii oficiale: Grand Tourer-ul din gama britanicilor oferă 620 CP și un volum total pentru bagaje de 570 litri

0

McLaren a prezentat noul GT. Grand Tourer-ul producătorului britanic este echipat cu un motor V8 de 4.0 litri cu 620 CP și promite atât performanțe de top, cât și confort sporit în timpul călătoriilor lungi.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

McLaren a publicat primele imagini și detalii oficiale cu noul GT. Modelul producătorului britanic este descris drept un Grand Tourer veritabil care promite să ofere confort, spațiu suficient la interior, un portbagaj destul de generos și performanțe de top.

Noul McLaren GT are la bază arhitectura MonoCell II-T Monocoque, iar masa totală a vehiculului este de 1.530 de kilograme. Pentru performanțe de top, producătorul britanic a pregătit un motor V8 de 4.0 litri care oferă 620 de cai putere și 630 Nm disponibili între 5.500 și 6.500 rpm. Conform reprezentanților McLaren, 95% din valoarea cuplului motor este oferită între 3.000 și 7.250 rpm. Resursele propulsorului V8 sunt gestionate cu ajutorul unei transmisii automate cu șapte trepte.

În aceste condiții, McLaren GT poate accelera de la 0 la 100 km/h în 3.2 secunde, în timp ce sprintul 0-200 km/h se desfășoară în 9 secunde. Viteza maximă anunțată de McLaren este de 326 km/h.

Pentru drumuri cât mai confortabile, McLaren a pregătit o suspensie adaptivă controlată de sistemul Optimal Control Theory care modifică răspunsul amortizoarelor în doar două milisecunde. Mai mult decât atât, același software este capabil să anticipeze mișcările pe verticală și să modifice răspunsul amortizoarelor astfel încât ocupanții să resimtă cât mai puțin din denivelările drumului.

La interior, clienții viitorului McLaren GT vor primi scaune cu reglaj electric și încălzite. Specialiștii din cadrul producătorului britanic spun…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.