Maurizio Sarri, prezentat oficial la Juventus! Italianul, plin de umor de la prima conferinţă de presă: „Sper să nu fiu trimis în fundul gol!”

0

Maurizio Sarri (60 de ani) s-a despărţit de Chelsea şi a semnat un contract valabil trei sezoane cu Juventus. Tehnicianul italian a fost prezentat oficial, joi, în cadrul unei conferinţe de presă unde a dorit să lămărească mai multe lucruri.

Sarri a pregătit-o timp de trei sezoane pe Napoli, în perioada 2015-2018, unde a fost foarte apreciat atât de suporteri, cât şi de fotbalişti. Odată cu trecerea la marea rivală Juventus, antrenorul este considerat drept un trădător, iar Sarri a povestit că a primit astfel de mesaje chiar şi din partea fotbaliştilor napoletani.

„Am primit nişte mesaje de la jucători cu un ton foarte diferit faţă de ceea ce ar trebui să reprezinte meseria lor. Uneori, jucătorii spun lucruri pentru a se face parte din mediul în care se află. Am fost trei ani la Napoli, iar din respect pentru ei am mers în străinătate. Fiind nevoit să mă întorc în Italia, am primit o ofertă de la Juventus şi asta a fost tot. Întotdeauna am respectat pe toată lumea şi am dat 110% la fiecare club la care am lucrat. Voi face la fel şi aici. Alegerile mele au fost foarte logice, nu trebuie să scriem un roman acum despre asta”, a declarat Sarri, la conferinţa de presă.

Ulterior, Sarri a discutat şi despre stilul de joc pe care ar vrea să-l introducă la Juventus: „Cu siguranţă, stilul meu este diferit. Trebuie să-mi dau seama câte dintre ideile mele le pot implementa aici pentru a fi productiv. Este despre echilibrul dintre tactică şi cât de multă libertate le voi oferi jucătorilor. Dacă mă întrebaţi pe mine, mi-ar plăcea ca Pjanic să atingă mingea de 150 de ori pe meci. Îmi place să ofer libertate echipei mele în ultima…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.