Marelbo, încălțăminte românească de calitate din 1984

0

Povestea primei perechi de pantofi Marelbo

Brandul Marelbo are la bază o poveste emoționantă, începuturile acesteia datând din anul 1984. Aurel Bobu, fondatorul companiei, își amintește de primul său pas într-un atelier de cizmărie, pe care i-l datorează tatălui său:

În anii ‘80, tatăl meu, l-a rugat pe un prieten din localitate (care era cizmar), să ma ia ucenic la el. Prima pereche de pantofi i-am făcut-o mamei mele. Dacă era să mă fac de rușine, măcar să fie în fața mamei. Au ieșit frumoși. Cu talpa de microporos, cu un rând alb și un rând negru… Când a văzut că am reușit să-i fac pantofii, s-a bucurat atât de mult încât a dat de veste tuturor vecinelor și prietenelor.

Marelbo

Apoi vecinii din comună au văzut că pot face încălțăminte de calitate și comenzile au început să vină. După aproximativ un an, vestea că sunt meseriaș bun și fac încălțăminte de calitate s-a răspândit în tot județul.

Pentru că nu mai făceam față cererii, am început să iau și eu ucenici pentru calificare, ca să mă ajute să onorez toate comenzile. Până la revoluție am reușit să formez alți 50 de cizmari. În anul 1994 am înființat Marelbo„.

Marelbo

Astăzi, Marelbo a devenit una din cele mai cunoscute fabrici producătoare de încălțăminte din România. Realizările de acum ale fabricii sunt rezultatul muncii zilnice a peste 700 de angajați, Marelbo fiind considerat unul dintre cei mai mari angajatori din zonă.

Fabrica de încălțăminte Marelbo are la dispoziție o suprafață de producție de aproximativ 15000 mp și beneficiază de utilaje performante de ultimă generație. Cele 10 linii de producție asigură un volum anual de aproape un milion de pantofi, cu o medie zilnică de aproape 2700 de perechi.

Marelbo

Rețea extinsă de magazine în România

În cei peste 30 de ani de existență, Marelbo și-a dezvoltat propriul concept integrat, pornind de la linia de producție până la distribuția…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.