Mangia nu aşteaptă cadouri de la echipa lui Neagoe, aşa cum spune că a primit Hermannstadt. „Voi da mâna cu Eugen la începutul meciului. La final nu este important”

0

În deschiderea etapei a 15-a a Ligii 1 Betano, U Craiova joacă pe „Ion Oblemenco”, vineri, de la ora 21:00, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Antrenorul Devis Mangia nu are amintiri plăcute de la precedentul duel cu echipa lui Eugen Neagoe, alb-albaştrii pierzând cu 1-0 în urma unei prestaţiii pe care italianul a catalogat-o ca fiind cea mai slabă din întregul sezon.

„Ne aşteptăm la un meci dificil, dar cred că suntem pregătiţi. Jocul din tur cu Sepsi a fost cel mai slab pentru noi din acest sezon, ne aşteptăm să fie greu şi de această dată, pentru că Sepsi este o echipă bună, antrenată bine şi anul acesta poate intra în play-off. Pentru noi este important să avem continuitate, să legăm rezultatele bune, avem drumul nostru şi cu trei puncte în plus ar fi mai bine. Nu cred că vom avea parte de cadourile pe care cei de la Sepsi le-au făcut celor de la Hermannstadt, în schimb avem mare nevoie de suporteri la acest meci. Am câştigat ultimele trei meciuri din campionat şi sper tot timpul ca partidele noastre să fie spectaculoase”, a spus Mangia în conferinţa de presă premergătoare jocului.

Devis Mangia a fost acuzat de Eugen Neagoe de lipsă de respect după partida din tur, când italianul nu l-a felicitat la final pe „Geană”. „Sigur că voi da mâna cu Eugen Neagoe la începutul meciului, aşa fac de fiecare dată. La final nu este important pentru mine să ne salutăm, ci la început să avem acest comportament”, a comentat Mangia.

Mateiu: „Sper să continuăm pe acest drum frumos”

Mijlocaşul Alexandru Mateiu a marcat primul său gol în acest sezon în partida precedentă, de la Iaşi, şi speră ca el şi colegii să sărbătorească al patrulea succes consecutiv în campionat la finalul partidei cu Sepsi.

„Va fi foarte greu, fiindcă Sepsi este o echipă foarte bună, dar sper să nu mai facem…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.