Mama Nadiei, dezvăluiri inedite despre fiica ei

0

Pe un ton domol, femeia de 76 de ani ne-a vorbit despre fiica ei, din copilărie până azi:

„Doamne, ce copil zburdalnic și minunat era! Parcă era pe baterii, nu stătea locului nici când dormea. Se-ntrecea în pozne, dar era ceva care o prindea. Rar ne găsea Crăciunul cu bomboane în pom, le dădea gata în zilele premergătoare. Era o fire băiețoasă, cu toate că a avut întotdeauna o grație în mișcări. Sărea din copac în copac, din creangă în creangă, au fost primele ei lecții de gimnastică. Apoi, prima bârnă a fost bordura de pe stradă.

La paralele, se legăna pe bara de bătut covoare. Când s-a mărit și a devenit campioană, i-am spus: Nadia, tu ești Zeița de la Montreal, realizezi?. Iar ea, mititica, a strâns una din zecile ei de păpuși în brațe și mi-a răspuns: «Mamă, tu ești zeița mea!». A fost ceva emoționant, mai ales că a fost spus cu ochii aceia de copil, pe care un părinte nu-i uită niciodată. Eu îmi doresc ca Nadia să fie fericită oriunde s-ar afla pe acest pământ, chiar dacă am o mică nemulțumire că nu sunt alături de ea de Sărbători”.

Nadia a vorbit și ea pentru Libertatea, povestind cum își va petrece Sărbătorile de Iarnă.

Libertatea: Ce înseamnă Crăciunul pentru Nadia Comăneci?
Nadia Comăneci: Este cea mai importantă și mai frumoasă tradiție în familie, pe care o ai oriunde te-ai afla. Sărbătoarea aceasta te aduce mereu, la orice vârstă, înapoi în copilărie, te bucuri de orice globuleț, de beteală, de Moș Crăciun.

Cum îți vei petrece Sărbătorile de Iarnă?
Crăciunul îl fac în Oklahoma, de Revelion merg la Los Angeles și apoi la schi. Aștept cu emoție în fiecare an aceste sărbători dragi mie.

Vei găti ceva special?
Să știi că am rămas cu această pasiune, eu pregătesc masa, eu mă ocup de meniu. Merg pe mâncare tradițională românească, doar că mai upgradez gusturile, în sensul că fac…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.