LVMH va acorda licența pentru ochelarii de soare Christian Dior

0

Christian Dior a reprezentat 13% din veniturile anuale ale lui Safilo în valoare de 1,1 miliarde de dolari, ceea ce a dus la apropierea rapidă a acordului de licențiere al mărcii de modă de la Paris. Safilo anunță încheierea tranzacției Solstice și confirmă expirarea licenței Dior la data de 31 decembrie 2020.

Pe aceeasi temaFelipe Oliveira Baptista, noul director de creație al casei de modă Kenzo

Potrivit Reuters, compania mamă a lui Dior, Moët Hennessy Louis Vuitton, va acorda licența pentru ochelari de soare Christian Dior, începând cu 2020.

LVMH va acorda licența pentru ochelarii de soare Christian Dior

În februarie 2017, Marcolin și LVMH au anunțat formarea unei ‘societăți mixte de proiectare și producție’, în care LVMH deținea o participație de 51%. Mai mult decât atât, LVMH a anunțat că va avea nevoie de o participație de 10% la Marcolin, care a dezvăluit ulterior că va produce ochelarii pentru mărcile LVMH Celine și Louis Vuitton, mărci specifice LVMH.

Cele două mărci speră că această aventură va duce la o triplare a ochelarilor marca LVMH, și anume la peste 4,5 milioane de perechi de ochelari în fiecare an.

Parteneriatul Marcolin-LVMH care, la fel ca orice alt acord de licențiere, mărcile își pierd dreptul de a-și folosi numele și logo-urile în anumite categorii de bunuri, cum ar fi ochelarii, parfumurile și bijuteriile.

Începând cu anul 2017, înainte de intrarea în vigoare a companiei Marcolin-LVMH, Safilo a menținut contracte râvnite, oferindu-i dreptul de a produce și comercializa ochelari de protecție pentru mărcile LVMH care în jur de 366 milioane dolari, mai mult de un sfert din vânzările sale anuale. 

Kering a anunțat pentru prima dată în 2014 că va pune capăt acordului său de licență cu producătorul de ochelari Safilo…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.