Lumea tenisului reacţionează la anunţul retragerii lui Andy Murray: „Mi s-a rupt inima”, „Este o zi tristă pentru sport”

0

Anunţul lui Andy Murray, în vârstă de 31 de ani, că se va retrage din tenis a lăsat ecou. Colegi şi colege din lumea tenisului au scris pe paginele de socializare mesaje de susţinere pentru fostul număr unu mondial.

Unul dintre cele mai impresionante mesaje a fost cel al lui Nick Kyrgios, numărul 51 ATP.

Andy, ştiu că de cele mai multe ori mă iei drept un joker (n. red – un bufon, un tip pus pe glume), dar, măcar de data asta fii atent la ce spun, prietene vechi. Vei rămâne întotdeauna o persoană care a influenţat lumea sportului în atât de multe feluri. Ştiu că nu ţi-ai dorit niciodată să ai o astfel de ieşire din scenă, dar ai avut o călătorie grozavă. De când am ajuns pe teren, m-ai luat imediat sub aripa ta şi până în ziua de azi ai fost sportivul pe care literalmente abia aşteptam să-l întâlnesc.

Eşti un jucător de tenis nebun, infinit mai bun decât mine, dar tot ce vreau să ştii este că azi nu e doar o zi tristă pentru tine şi echipa ta. Este o zi tristă pentru sport şi pentru toţi cei asupra cărora ai avut un impact.

Ce-mi rămâne, dragă prietene, sunt aceste poze care ar trebui să te facă să zâmbeşti şi să te gândeşti că am fost ca un frate mai mic pentru tine. Oricum, vreau să ştii şi sunt convins că ştii deja că toată lumea vrea să continui să lupţi şi să fii tu. Succes la Australian Open, te voi susţine!„, a scris Nick Kyrgios pe Instagram.

 

 

Andy, I know you take me for a joker most of the time, but at least hear me out on this one old friend. You will always be someone that impacted the sport in so many different ways, I know this was never the way you wanted to go out, but hey it was a heck of a ride. You took me under your wing as soon as I got on tour, and to this day you have been someone I literally just look forward to seeing. You are one crazy tennis player,…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.