Lucruri despre lume pe care nici cei mai deștepți dintre noi nu le știu

0

Există lucruri în lumea asta care nu te vor ajuta neapărat dacă le ai memorate, dar tot îți place în continuare să le afli.

Acestea sunt câteva lucruri interesante care nu te vor face neapărat mai inteligent, dar poate-ți vor servi măcar drept subiecte de discuție.

Cele mai vândute chestii din lume

Probabil te așteptai ca un device să se numere printre cele mai bine-vândute lucruri din lume. Apple a vândut peste 500 de milioane de iPhone-uri, potrivit USA Today. Destul de surprinzător, nici vânzările în ceea ce privește o anumită serie de cărți nu au stat tocmai rău. Este vorba despre celebra serie cu vrăjitori, Harry Potter. Cărțile au fost vândute în peste 450 de milioane de exemplare.

Fenotipul Bombay

Acesta este un fenomen în care anumite elemente din sângele cuiva lipsesc. Persoana respectivă are o grupă de sânge amestecată. Doar 0,0004% din populația lumii are un astfel de tip de sânge. Există un stoc special de astfel de sânge în cazul în care este nevoie de o transfuzie. Surprinzător, această grupă sanguină unică poate dona către o persoane cu o grupă sanguină normală.

Arderea de calorii

Există o groază de lucruri de făcut sau cure de slăbire pe care le-ai putea ține pentru a pierde din greutate. La fel și tipuri de exerciții fizice care să te ajute să slăbești. Normal, statul la calculator nu e o soluție. Pentru a arde o singură calorie trebuie să apeși butonul mouse-ului de 10 milioane de ori.

Logo-ul Twitter

Probabil nu știai, dar pasărea albastră din logo-ul Twitter are un nume. O cheamă Larry. Creatorii rețelei sociale au numit-o după jucătorul de baschet Larry Bird.

Factura la energie electrică

Au apus de mult zilele în care ne încărcam telefoanele o dată pe săptămână. Acum, ajungi să faci asta chiar și de câteva ori pe zi. Totuși, nu este neapărat motiv de îngrijorare. Consumi atât de puțină energie electrică…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.