Liviu Dragnea vrea să rămână în Penitenciarul Rahova. De ce a fost amânată decizia transferului din închisoare

0

Decizia transferului din închisoare a fost amânată din cauza sărbătorii de Rusalii. Situația lui Liviu Dragnea rămâne, pentru un moment, în același stadiu.

Decizia transferului din închisoare, amânată. Dragnea rămâne la Rahova

Liviu Dragnea va rămâne încă puțin la penitenciarul Rahova din cauza amânării deciziei transferului. Fostul lider al Partidului Social Democrat dorește să rămână la închisoarea unde își îspășește acum pedeapsa. Acesta vrea să fie cât mai aproape de familie și iubita lui, pentru a-l putea vizita cât mai des pe parcursul celor trei ani și jumătate pe care i-a primit de la instanță. Conform procedurii, marți, după terminarea Rusaliilor, comisia Penitenciarului trebuie să se reunească pentru a pronunța unde își va îspăși pedeapsa în cauză, pronunțată în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman.

În cursul zilei de 30 mai, iubita fostului lider PSD, Irina Tănase, alături de fiul acestuia, i-au adus lui Liviu Dragnea un bagaj plin de lucruri. Vizita familiei a durat o oră. Ajunsă la fața locului, iubita fostului președinte de partid a refuzat să facă declarații.  „Cu toate astea, spaţiul nu se mulează standardelor moderne de detenţie aşa că fostul lider al PSD va beneficia chiar şi acolo de o reducere finală cu 20% a pedepsei, conform recursului compensatoriu”, a explicat Sorin Dumitraşcu.

Transferul închisorii, amânat! Ce se întâmplă cu Dragnea?

„Când s-a dat sentința toată lumea a izbucnit în urale”

„Când s-a dat sentința toată lumea a luat pauză și se asculta la aparat citirea sentinței. Toată lumea din zona aia a izbucnit în urale de parcă ar fi dat gol România în finala Campionatului Mondial. Așteptarea e mare, eliberarea a fost mare, bucuria a fost mare. (…)Pericolul ăsta este: să credem că gata, s-au rezolvat lucrurile. Păi…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.