LIVE TEXT | Simona Halep – Elina Svitolina se joacă ACUM, în semifinalele Wimbledon 2019

0

  • LIVE: 2-1, Simona Halep – Elina Svitolina în semifinalele Wimbledon 2019

 

► REBREAK. Svitolina profită de greşeli consecutive ale Simonei, care atacă prea entuziast cu forehandul. Game pe retur la zero luat de sportiva din Ucraina.

BREAK Halep. Simona câştigă al doilea game de luptă al meciului. Pistonată cu serviciul spre forehand, loveşte decisiv la a treia minge pe care Svitolina i-o dă spre dreapta. Break-ul vine după o demonstraţie superbă la fileu a Simonei, care arată ce a învăţat la dublu, încheind cu forehand câştigător un raliu de 20 de lovituri, după tenis de tip ping-pong, cum scrie WTA-ul.

► Avem spectacol şi tensiune încă din primul game. Simona Halep greşeşte cu reverul în primele două puncte, însă găseşte resursele şi, la finele unui game de 9 minute, în care a salvat trei mingi de break, poate spune deja că s-a încălzit. Românca loveşte deja câştigător de trei ori, o surprinde cu scurtă pe Svitolina şi arată că este mai îndrăzneaţă din spatele liniei de fund a terenului, Svitolina optând pentru un tenis cu marjă de siguranţă.

► Svitolina a câştigat tragerea la sorţi dinaintea partidei şi a ales să o trimită pe Simona la linia de serviciu în start de meci.


Simona Halep şi Elina Svitolina se înfruntă, joi, pentru a opta oară în circuit, miza fiind o prezenţă în premieră în finala celui mai vechi şi mai prestigios dintre cele patru turnee de Mare Şlem.

Wimbleldon 2019 i-a adus deja sportivei din Ucraina un nou cel mai bun rezultat în Grand Slam-uri, surclasând cel mai bun rezultat al ei pe iarba londoneză (optime în 2017), dar şi reperul absolut carierei (patru prezenţe în sferturi, la ultimele două ediţii de…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.