LIVE TEXT | Simona Halep – Elina Svitolina, derby în semifinale! Tot ce trebuie să ştii despre meciul care stă între eleva lui Daniel Dobre şi o finală istorică la Wimbledon 2019

0

  • Simona Halep – Elina Svitolina, joi, în semifinalele Wimbledon 2019, de la ora 15:00!

Simona Halep şi Elina Svitolina se înfruntă, joi, pentru a opta oară în circuit, miza fiind o prezenţă în premieră în finala celui mai vechi şi mai prestigios dintre cele patru turnee de Mare Şlem.

Wimbleldon 2019 i-a adus deja sportivei din Ucraina un nou cel mai bun rezultat în Grand Slam-uri, surclasând cel mai bun rezultat al ei pe iarba londoneză (optime în 2017), dar şi reperul absolut carierei (patru prezenţe în sferturi, la ultimele două ediţii de Australian Open şi la Roland Garros 2015 şi 2017). La fel de generos s-a arătat Wimbledonul 2019 şi pentru Simona Halep, care revine după o absenţă de cinci ani în careul de aşi la Londra, un adevărat bonus într-un sezon în care românca şi-a impus să aibă o atitudine mai degajată, mai liniştită.

Favoritele 7 şi 8 pe tabloul de întrecere, Halep şi Svitolina sunt, în acest moment, cele mai bine clasate două sportive rămase în cursă, capii de serie care au scăpat de hecatomba surprizelor care a înghiţit sportive care, prin prisma datelor fizice, aveau întâietate în listele caselor de pariuri. Serena Williams, cap de serie 11, este, la 37 de ani, marea favorită a celei de-a doua semifinale, care i-a aduce în faţă pe cehoaica Barbora Strycova, bântuită la 33 de ani de gânduri de retragere.

Adio, presiune! Iată secretul Simonei, care, în fine, se declară îndrăgostită de iarbă

Dacă Elina Svitolina pare să fi găsit sursa perfectă de inspiraţie şi motivaţie în idila reînnodată cu excentricul Monfils, după câteva săptămâni de separare, Simona Halep vorbeşte acum cu fruntea senină şi un zâmbet mult mai…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.