LIVE TEXT | Serena Williams – Barbora Strycova, de la 16:45. Simona Halep află cu cine se luptă în marea finală de la Wimbledon 2019

0

  • Performanţă istorică! Simona Halep – Elina Svitolina, 6-1, 6-3 în semifinalele Wimbledon 2019. Eleva lui Daniel Dobre este prima finalistă a celui de-al treilea turneu de Mare Şlem al anului.
  • România este în premieră în finala de simplu feminin a celui mai prestigios turneu din tenis, după o prestaţie fantastică a Simonei Halep, metamorfozată într-o sportivă agresivă, cinică aproape în faţa unei adversare care s-a văzut torpilată cu 26 de lovituri câştigătoare după un start extrem de echilibrat de meci, în care primele două game-uri au durat nu mai puţin de 20 de minute. Execuţia pusă în scenă de Simona s-a încheiat după o oră şi 12 minute, românca reuşind, într-adevăr, să aducă pe teren cea mai bună versiune a sa, aşa cum a declarat că şi-a propus, în interviul la cald de după meci.

 

Serena Williams – Barbora Strycova 6-1, 1-1

Urmează a doua semifinală: Serena Williams – Barbora Strycova, de la 16:45. Sunt Octavian Vasilescu şi vom parcurge împreună povestea duelului care decide adversara Simonei Halep din finală.


► GAME, SET, MECI şi calificare în finala Wimbledon 2019! Halep o execută pe Svitolina cu o scurtă în primul punct din game-ul de retur. Svitolina este acum în zona în care ştie că pierde în faţa unei adversare mult mai în formă, astfel că nici măcar un voleu destul de uşor îi zboară mult afară, oferind două mingi de meci. Românca ia drumul spre fileu pentru a finaliza şi a strânge mâna adversarei, dar Elina rezistă în meci. Vine însă un serviciu doi pe care Simona îl distruge cu un retur în diagonală draconic. Predăm legătura către Octavian Vasilescu şi ne îndreptăm mai departe atenţia spre semifinala a…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.