LIVE TEXT | Sepsi – Viitorul se joacă ACUM! Constănţenii au venit cu echipa a doua la Sfântu Gheorghe

0

Sepsi – Viitorul 0-0

Echipele de start:

  • Sepsi: Niczuly – De Moura, Viera, Jovanovic, Ştefan – Velev, Rus, Karnitski – Nouvier, Tandia, Flores
  • Rezerve: Fejer – Fulop, Sîntean, Rudol, Vaşvari, Hamed, Carnat
  • Viitorul: Tordai – Mladen, Arteans, Iacob, Kuipers – Ciobanu, Achim, Casap – Măţan, Eric, Rivaldinho
  • Rezerve: Cojocaru – Boboc, Leca, Târcoveanu, Ghiţă, Pitu, Ganea

Minutul 45: Pauză!


Minutul 28: A venit şi replica lui Sepsi! Ştefan trimite în careu pe jos către Flores, dar fostul jucător al lui Poli Iaşi nu poate relua şi acţiunea se încheie.


Minutul 26: Ocazie imensă pentru oamenii lui Hagi! Eric centrează în careu, Achim se ”trezeşte” cu mingea la picior dar trage pe lângă poarta lui Niczuly din poziţie ideală.


Minutul 7: O primă ocazie pentru cei de la Viitorul! Casap intră în careu şi trage din unghi închis, dar trimite pe lângă poarta lui Niczuly.


Minutul 1: Fluier de start!


Pentru meciul de la Sfântu Gheorghe, Gheorghe Hagi a decis să îi lase să se odhinească pe opt dintre titularii obişnuiţi ai viitorului. Este vorba despre Ianis Hagi, Houri, Băluţă, Calcan, Vână, Drăguş, Ţăru şi De Nooijer.

„Avem o săptămână cu trei jocuri, nici noi şi nici Sepsi nu avem presiune. Cred că ambele echipe vor căuta victoria. Ne dorim să luăm cele trei puncte. Avem respect pentru Sepsi pentru că au făcut un progres foarte bun de anul trecut până acum, dovadă că sunt în play-off. Lăsăm acasă opt jucători, ne vom reuni cu ei pentru meciul cu Craiova. Asta nu înseamnă că tratăm superficial. Din contră, am încredere în cei care au stat acasă şi care s-au pregătit”, a declarat Hagi, la conferinţa de presă premergătoare jocului.

De partea cealaltă, Sepsi nu a început deloc bine play-off-ul, pierzând ambele jocuri, 1-3 cu CFR Cluj şi 0-1 cu U Craiova….

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.