LIVE TEXT | România U21 – Belgia U21 se joacă ACUM! Dezastru pentru tricolori, în doar două minute

0

Mirel Rădoi are un prim adversar de calibru în vederea pregătirii Campionatului European U21 de la anul. Tricolorii mici au un meci test la Cluj, în această seară, de la 19:00, împotriva Belgiei. www.prosport.ro transmite partida în format live text.

România U21 – Belgia U21 1-3 (Drăguş 45+1 / Cools 35, Iseka 56, Mbenza 58)

  • România U21: Radu (Căbuz 58) – Boboc, Rus, Ghiţă, Ştefan (Ciobanu 58) – Moruţan, Nedelcu, Dragomir – Man, Petre (Coman 58), Drăguş
  • Rezerve: A.Radu, Olaru, R. Grigore, Ciobotariu, M. Dobre, Moldoveanu,
  • Belgia U21 :De Wolf- Cools, Vanheusden, Faes, De Norre- Heynen, Vanlerberghe- Schrjvers- Mbenza (Amuzu 61), Dimata, Lukebakio
  • Rezerve: Dewolf – Wouters, De Sart, Leya Iseka, Schryvers, Bushiri, Mangala, Bossaerts, Omeonga, Saelemaekers

Minutul 58: GOL Belgia! Mbenza reia din prima o centrare venită de pe partea dreaptă şi îl învinge pe Cătălin Căbuz, la nici un minut distanţă de la momentul în care acesta l-a înlocuit pe Ionuţ Radu.


Minutul 56: GOL Belgia! Iseka primeşte o centrare în careu şi reia cu capul din interiorul careului, învingându-l pe Ionuţ Radu, care nu a putut respinge.


Minutul 55: Ocazie mare semnată de Florin Ştefan! Jucătorul celor de la Sepsi este lăsat liber în partea stângă, la aproximativ 25 de metri de careul belgienilor şi îşi încearcă norocul cu un şut în forţă. Mingea trece pe lângă poartă.


Minutul 46: S-a reluat jocul!


Minutul 45+1: Pauză!


Minutul 45+1: GOOOOL România! Drăguş execută impecabil lovitura de la 11 metri, pe centru. De Wolf sare în partea dreapta.


Minutul 45: Penalty pentru România! Mbenza îl faultează în careu pe Vlad Dragomir, iar centralul partidei arată punctul cu var.


Minutul 44: Ocazie pentru România! Drăguş trece de doi adversari în careu, iar Dennis Man îi ”fură” mingea acestuia, şutează din prima, dar De Wolf respinge…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.