LIVE TEXT | România – Germania, de la 19:00, meciul doi de la Euro de handbal feminin. Melinda Geiger: „Am făcut o entorsă înainte de Trofeul Carpaţi, am luat o injecţie în genunchi, dar sunt OK acum, asta este important”

0

Melinda Geiger se simte ca acasă la Brest, oraşul gazdă al României în aceste zile la Campionatul European de handbal feminin. Interul dreapta a jucat un an şi jumătate la Brest Bretagne şi este destul de apreciată de oamenii din localitate. Handbalista şi-a revenit şi după accidentarea suferită înaintea Campionatului European.

În partida cu Cehia, jucătoarea legitimată la Siofok a intrat în partea secundă, a jucat aproape 10 minute şi şi-a adus aportul la succesul final cu un gol. „Am câştigat aseară un meci care părea dificil. În schimb, în prima repriză ne-am făcut treaba pe cât de bine am putut. În a doua repriză am căzut puţin, dar ne-am păstrat mintea limpede în acele momente şi am reuşit să ieşim învingătoare”. România a mers destul de bine pe aproape toate posturile la debutul la Euro, iar asta o bucură foarte mult pe jucătoare: „Suntem extrem de unite, iar asta contează enorm. Sincer, nu contează foarte mult cât joc, dar contează cum joci”, a afirmat tricolora.

Melinda Geiger s-a resimţit în ultimele secunde ale jocului, în urma unui contact mai tare cu o adversară, dar a dat asigurări că nu sunt probleme şi va fi aptă pentru meciul de luni, de la ora 19:00, cu Germania: „Fizic, totul este în regulă. Am făcut o entorsă înainte de Trofeul Carpaţi, am luat o înjecţie în genunchi, dar sunt OK acum, asta este important. La meciul cu Cehia mi-am luat o lovitură în plex, dar nu e nimic grav, nimic din ce n-ar putea să treacă”.

Ce a mai declarat Melinga Geiger:

„Nu mă surprinde nimic la acest Campionat European (n.r. cu referire la Germania – Norvegia 33-32), deoarece toate echipele sunt puternice, iar asta se vede în fiecare zi a competiţiei. Şi Franţa a avut o zi dificilă cu Rusia, Polonia a pierdut, Danemarca era să piardă, de asemenea. Nu mă surprinde nimic în…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.