LIVE TEXT | România – Cehia se joacă ACUM. Tricolorele au dominat prima repriză, Neagu zbârnâie la debutul la EURO 2018! Gafă mare a adversarelor: au pierdut o jucătoare. Grupa noastră a debutat cu o mare surpriză

0

  • România – Cehia 19-13, min. 34, la EURO 2018, Brest, Franţa.
  • Urmărim împreună, LIVE TEXT pe www.prosport.ro, debutul naţionalei lui Ambros Martin. Partida este transmisă de TVR1 şi TVR HD.
  • Neagu & Co evoluează în Grupa D, alături de Norvegia, Germania şi Cehia. Surpriză în primul meci: Germania a învins Norvegia, 33-32.

Min.32 Cehia înscrie cu uşurinţă, de două ori, în startul reprizei secunde, dar replica României vine prin Crina Pintea. 18-13


PAUZĂ: ROMÂNIA – CEHIA 17-11. Cristina Neagu ar fi putut reface cea mai mare diferenţă existentă pe tabelă în prima repriză, dar ratează doar a doua sa aruncare. Dumanska are ultimul cuvânt, cu o nouă paradă, iar România pleacă la cabine cu un avans liniştitor, după o repriză avută la discreţie.

Marcatoarele României: Neagu – 5, Buceschi – 5, Pintea – 3, Florică – 1, Udriştioiu – 1, Băcăoanu – 1, Dragut – 1.

Marcatoarele Cehiei: Luzumova – 3, Mala – 3, Jerabkova – 2, Adamkova – 1, Kordovska – 1, Kovarova – 1


Min.29 România joacă finalul de repriză în inferioritate, după eliminarea Cristinei Laslo. Ambros Martin a riscat şi a lăsat poarta goală, iar Cehia, prin Veronika Mala, ne-a pedepsit cu un contra-atac ucigător. Ambros Martin cere time-out, la 16-11.


Min.26 Neagu înscrie pentru a 5-a oară, din 6 aruncări. 16-9.


Min.24 Prima eliminare dictată contra României. Aneta Udriştioiu e trimisă pe bancă. România – Cehia 14-9


Min. 21 Gafă incredibilă a selecţionerului Cehiei, care a trimis pe teren o jucătoare aflată în cele 2 minute de suspendare. Brigada din Danemarca intervine prompt, sesizând greşeala, iar Kordovska e eliminată. România mai primeşte 2 minute de superioritate.


Min.20 Dublă superioritate pentru România, însă în 4 jucătoare pe atac, fără a renunţa la portar, Jerabkova înscrie, pentru 12-8.


Min. 19 Cehia nu are soluţii în faţa…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.