LIVE TEXT | Halep – Barty se joacă ACUM. Australianca face un final de prim set de excepţie, în timp ce vântul îngreunează misiunea ambelor jucătoare. Simona, ineficientă la mingile de break. Debut tare în 2019 pentru #1 WTA, la Sydney, după 3 luni de absenţă din circuit

0

Halep – Barty 4-6, 3-3

Simona Halep dă start sezonului 2019 cu un duel tare, împotriva numărului 15 mondial, Ashleigh Barty, o partidă din turul doi al turneului de categorie Premier de la Sydney, transmisă în direct de Digi Sport şi în format LIVE TEXT pe www.prosport.ro.

 

► 4-6, 2-3. O nouă oportunitate bună ratată de Simona, pe retur. Trecută în viteză de game-ul pe lansare, Halep a avut 2 mingi de break la 2-2, însă a declanşat prea devreme atacul decisiv, fără să se afle în cea mai bună poziţie. A ratat, iar Barty – cu un serviicu imparabil şi o nouă atingere magică la fileu a închis învingătoare din nou, păstrând conducerea pe tabelă.

4-6, 1-1. Barty prelungeşte seria câştigătoare la trei game-uri, câştigând pe lansare la zero în start de set doi. Halep luptă aprig pentru egalare, revenind de la 15-40 cu două lovituri de rever la indigo, bine gândite. Barty îşi creează o nouă şansă, însă Simona rezistă, spre uşurarea mamei Tania, izolată într-o secţiune complet goală a tribunei.

SET BARTY, 6-4. Australianca pune punct manşei după 43 de minute, lovind senzaţional, tare şi precis în ciuda vântului din ce în ce mai aprig. Halep nu a reuşit să lovească decisiv decât de 2 ori în manşă, iar în final de set are un strop de neşansă, fiind depăşită în defensivă în ciuda eforturilor de a prelungi schimbul. Simona a servit bine la minge de break, însă a ratat prima lovitură de construcţie, trimiţând în fileu – fapt care o nemulţumeşte vădit.

CIFRELE STATISTICII: doar 2 lovituri câştigătoare pentru Simona Halep, 14 pentru Barty. 10 lovituri neforţate în dreptul româncei, 21 pentru Ashleigh. Halep a fost foarte eficientă pe serviciul 2 al adversarei, Barty reuşind să câştige doar 2 din 11 puncte pe mingea a doua, însă Halep nu s-a descurcat prea bine pe…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.