LIVE TEXT | Asalt pentru semifinale, la Shenzhen. Ploaia a dat peste cap programul sferturilor. Cîrstea – Riske, de la 9:30. Niculescu – Wang, după ora 12:00

0

  • Programul zilei de joi a fost dat peste cap din cauza ploii.

Sorana Cîrstea – Alison Riske, de la 9:30

Monica Niculescu – Yafan Wang, după ora 12:00

09:21 Ploaia a dat peste cap programul sferturilor de finală de la Shenzhen. Acum se înfruntă Veronika Kudermetova şi Vera Zvonareva, într-un duel 100% rusesc. Ştim cu siguranţă că Monica Niculescu va intra pe teren după ora 12:00. Sorana Cîrstea şi Alison Riske se vor duela mai devreme. Între meciurile celor două românce va mai avea loc şi partida dintre Şarapova şi Sabalenka.

Rămâneţi pe ProSport pentru a afla ultimele informaţii de la Shezhen.


Cele două reprezentante ale României rămase în cursa pentru trofeul de la Shezhen, Sorana Cîrstea (84 WTA) şi Monica Niculescu (99 WTA), revin pe teren, joi, pentru duelurile din faza sferturilor de finală.

Meciurile româncelor au fost programate consecutiv, în finalul programului zilei, pe terenul central şi nu vor începe mai devreme de 8:00, ora României.

Cîrstea – Riske, 4-1 scorul întâlnirilor directe

Sorana Cîrstea înfruntă o sportivă cu două finale disputate la Shenzhen, în 2016 şi 2017. Alison Riske este mai bine poziţionată în clasamentul mondial, pe poziţia 62 WTA, însă românca a câştigat ultimul meci direct chiar pe terenul americancei, 6-3, 3-6, 7-5, la US Open, anul trecut. Riske a avut nevoie de abandonul Soranei pentru a se impune pe zgură, la Nurnberg, într-un meci ce ajunsese deja în decisiv.

Trei dintre cele cinci meciuri directe dintre cele două sportive au avut nevoie de un set decisiv. Interesant este însă faptul că românca nu a mai disputat un set decisiv din septembrie 2018, ultimele şase partide de simplu ale ei fiind…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.