Live Stream Online FCSB – Milsami Orhei Live Video pe PRO TV – Europa League

0

FCSB – Milsami Orhei se joacă joi, 11 iulie 2019, în turul 1 preliminar al Europa League. Partida va fi transmisă în direct de postul de televiziune PRO TV, de la ora 21:30, dar poate fi urmărită și online în format live text și video. Vă vom ține la curent cu toate detaliile importante legate de acest meci.

UPDATE – Echipele de start:

FCSB: Vlad – Cl. Belu, I. Cristea, Planic, M. Roman – Oaidă, Nedelcu, Fl. Tănase – D. Man, I. Hora, Fl. Coman

Milsami: Chirinciuc – Jardan, Crăciun, Bolohan, Plătică – Antoniuc, Rusnac, Onică, Stina – Andronic – Nazar


FCSB – Milsami Orhei Live Video pe PRO TV – Europa League

Partida FCSB – Milsami Orhei se joacă la Giurgiu, pe stadionul Marin Anastasovici. Tehnicianul Bogdan Andone are probleme de lot înaintea confruntării cu moldovenii și încearcă să găsească cea mai bună formulă de joc pentru a obține un rezultat pozitiv. La UEFA a fost trimisă deja o listă cu 22 de jucători, dar dintre aceștia lipsesc Moruțan, Pintilii și Stan, accidentați, iar Gnohere și Momcilovic nici măcar nu au fost trecuți pe foaia de joc. Returul va avea loc peste o săptămână, de la ora 20:00.

„Știu că acest club este unul cu o istorie mare, care la noi în țară este foarte iubit. La noi, mulți sunt fanii lor și foarte multă lume s-a bucurat ca noi jucăm cu ei. Îmi plac foarte mult cei doi fundași centrali, sunt calmi, încep bine atacurile. De asemenea, îmi place foarte mult Florin Tănase”, a declarat tehnicianul celor de la Milsami Orhei, Veaceslav Rusnac.

„Tot timpul primul meci oficial este unul important, indiferent că este în cupele europene sau de campionat. Suntem optimiști, așteptăm cu nerăbdare meciul. Sperăm să facem un meci bun atât ca rezultat, cât și ca joc. Milsami are 2-3 jucători de calitate. E o echipă bună, muncitoare, bine organizată. Dar noi trebuie să facem un joc cât mai bun posibil și să obținem un rezultat bun”, a spus…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.