LIVE SCORE | ACUM se joacă un meci cât un sezon, Metz – CSM Bucureşti. Se ştiu primele trei calificate în Final Four

0

LIVE | Metz – CSM Bucureşti 9-7

► În minutul 22, Metz trece pentru prima dată la conduere, 8-7. Edwige este angajată pe pivot şi întrerupe o perioadă de câteva minute fără gol. Dragan Djukic solicită time-out.

► CSM Bucureşti nu înscrie de aproximativ 7 minute de joc. Radicevic a ratat o aruncare de la 7 metri. Metz este în inferioritate, Mehmedovic irosesşte la rândul ei o situaţie de unu la unu. Campioana României ratează faze clare.

► Avem din nou egalitate în meci, 7-7, după două reuşite ale centrului Zaadi, unu din 7 metri şi alta pe contraatac. Fiecare minge pierdută de CSM în atac se tranformă într-o acţiune foarte periculoasă pentru Metz.

► CSM Bucureşti ratează a doua şansă în meci de a se desprinde la trei goluri. Radicevic nu a prins poarta nici de această dată. Houette speculează spaţiul rămas liber la faza imediat următoare, 5-6. Înscrie primul gol şi Andrea Lekic, 5-7.

► Lazovic oferă o pasă la intercepţie, Flippes recuperează mingea şi înscrie pe contraatac, 4-5. Omoregie menţine campioana României la două goluri în faţă.

► CSM Bucureşti este foarte periculoasă la nivelul extremelor în debutul partidei. Mehmedovic apare din nou la finalizare, după o acţiune care a curs şnur, 3-5.

► Radicevic transformă cu siguranţă o nouă aruncare de la 7 metri, 3-4.

► Metz restabileşte eglitatea după 8 minute de joc, profitând de o minge pierdută în atac de CSM. Gazdele au punctat cu cele două extreme, Flippes şi Houette.

► Oana Manea obţine o aruncare de la şapte metri, transformată cu siguranţă de Radicevic, 1-3 min. 5.

► Început perfect de meci pentru CSM Bucureşti, care are parte şi de şansă. Metz trimite de două ori mingea în bară. Omoregie marchează golul doi, Radicevic ratează o ocazie pentru 3-0. Reduce din…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.