LIVE BLOG Wimbledon 2019 | „Fedal XL”: Semifinala Roger Federer – Rafael Nadal se joacă ACUM. Jocul „s-a aprins” în start de set doi: după câte două mingi de break ratate de ambele părţi, Rafa smulge un game la zero pe retur! Novak Djokovic aşteaptă în finală

0

  • LIVE: 7-6(3), 1-4 Roger Federer – Rafael Nadal, în semifinalele Wimbledon 2019.
  • Este al 40-lea „Fedal” în meciurile oficiale. Între 2006 şi 2008, Federer şi Nadal s-au înfruntat în trei finale consecutive la All England Club. Pe prima, elveţianul a câştigat-o în patru seturi, deschizând cu un 6-0 rarisim în această rivalitate, pe a doua a câştigat-o tot Federer, dar în cinci seturi, lăsându-l pe Nadal în lacrimi în vestiar, descumpănit, iar a treia a adus o adevărată răsturnare cosmică de situaţie, Nadal impunându-se în decisiv, după ce luase un start prompt, 2-0 la seturi. De atunci, Federer şi Nadal nu au mai disputat vreun meci pe iarbă.

 

► Nadal se desprinde în setul doi, la 4-1. Trei game-uri la rând pentru iberic, un hold autoritar care sugerează căp Federer nu mai este la fel de sigur şi calm. Federer şi Nadal sunt acum la egalitate la winners, 6-6, dar raportul la greşeli neforţate e 2-7 pentru Nadal. Uşor surprinzător, Federer returnează mai puţin eficient serviciul secund al ibericului.

► BREAK LA ZERO PENTRU NADAL! Federer îşi ratează game-ul pe serviciu, iar Nadal fructifică primul din trei mingi de break consecutive. Sebastian, tatăl său, pare epuizat, odihnindu-şi capul şi braţele pe balustrada din faţă. Dispare din cadrul televiziunii pe un retur pe mingea a doua, apoi conduce ferm cu forehandul până când Federer ajunge să trimită, sub o presiune fantastică, reverul în plasă.

► DOUĂ MINGI DE BREAK SALVATE ŞI DE NADAL. Federer vrea să îl facă pe Nadal să plătească pentru şansele ratate anterior. Returnează excelent, îl surprinde cu scurta, iar ibericul se vede la 15-40, după o minge trimisă lângp tuşă. Nadal…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.