LIVE BLOG | Tragerea la sorţi pentru EURO 2019, de la ora 19:00. Tot ce trebuie să ştii despre ceremonia de la Bologna. Cuvintele mari ale unui fost finalist: ”România are o echipă puternică”. Grupa preferată de Mirel Rădoi

0

La finalul campaniei de calificare care ne-a dus la un turneu final de tineret după două decenii, echipa naţională de fotbal Under 21 a României a ajuns într-un moment foarte important. Vineri, la Bologna, de la ora 19:00, echipa condusă de Mirel Rădoi îşi va afla adversarele din grupele EURO 2019, după o tragere la sorţi care poate fi urmărită în format LIVE BLOG pe www.prosport.ro.

18:52 Fostul mijlocaş al lui Juventus, legendarul Andrea Pirlo, prezent la Bologna pentru tragerea la sorţi.


18:43 Mirel Rădoi şi-a ales ”grupa preferată” înainte de tragerea la sorţi de la Bologna: „Este dificil de spus (n.r. cu cine ar fi mai bine să pice România U21). Toate sunt echipe valoroase, toate sunt echipe bune şi va fi important momentul în care vom ajunge acolo. O grupă accesibilă este greu de spus în acest moment. Am încercat să îmi fac o grupă şi am mers pe Germania, Danemarca, Austria şi România”, a spus Rădoi pentru Telekomsport.


18:36 Mai puţin de 25 de minute până când România U21 îşi va afla adversarele din grupa Campionatului European U21 din Italia şi San Marino. Actualul tehnician al celor de la Craiova şi fostul selecţioner al Italiei U21, Devis Mangia, are cuvinte de laudă la adresa tricolorilor mici: ”Pentru mine, România este acum o echipă mare. Nu mulţi o consideră astfel pe România, dar este o greşeală. Pentru mine, România are o echipă foarte bună pentru acest Campionat European”


Cele trei urne pentru tragerea la sorţi din această seară:

Urna 1: Italia, Germania, Anglia
Urna 2: Spania, Danemarca, Franţa
Urna 3: Serbia, Croaţia, Belgia, Austria, Polonia, România
* Dintre cele 12 echipe, Italia a ajuns la EURO din postura de ţară gazdă, nouă dintre formaţii, printre care şi România, şi-au câştigat grupele de calificare, iar Polonia şi Austria au ajuns la turneul final ca…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.