LIVE BLOG | Simona Halep – Lesia Tsurenko se joacă ACUM: jucătoarea noastră câştigă primul set, gestionând bine condiţiile grele la Doha. O victorie o duce pe Simona pe locul 2 WTA

0

  • LIVE: Halep – Tsturenko 6-2 (Simona a servit prima şi în setul doi)
  • Simona Halep (3 WTA) – Lesia Tsurenko (24 WTA), în optimile turneului de la Doha, este un duel cu miză importantă pentru clasamentul mondial. Dacă românca va câştiga primul meci oficial din mandatul noului său antrenor, Thierry Van Cleemput, va urca un loc în ierarhia mondială, de pe 3, pe 2.

 

 

SET, Simona Halep, 6-2! Un nou break pentru româncă încheie conturile în primul set: Halep trimite un passing din alergare în ultimul punct, după 44 de minute de la primul serviciu.

► Game greu pentru Simona din perspectiva frecvenţei primului serviciu şi BREAK pentru Tsurenko: Tsurenko atacă, ajunge la 40-30, însă Halep salvează prima minge de break a Lesiei Tsurenko cu serviciu nereturnabil, însă nu are ce face pe a doua, pe care Tsurenko returnează excelent.

Tsurenko ia game-ul de onoare în primul set, finalizând cu as. Şi aici, Simona Halep a ameninţat cu un excelent rever cu două mâini.

SIMONA LUPTĂ şi nu lasă nimic! Lovind fără presiune, Tsurenko îi ia repede primele două puncte principalei favorite, ajunge la două mingi de break după o dublă a Simonei, dar românca rămâne atentă, se instalează la fileu ca în propria sufragerie şi apără cu siguranţă prima oportunitate, apoi plusează cu serviciul. Ajunsă în avantaj după o greşeală a Lesiei, Simona este surprinsă pe partea de rever cu un lung de linie tare de Tsurenko, iar ucrainianca beneficiază de o a treia minge de break după un atac în lung de linie prea lung trimis cu dreapta de Simona. Halep are şi ea mici probleme la aruncarea mingii, din cauza vântului, însă două egalităţi mai târziu numărul trei mondial triumfă şi în al doilea game maraton al partidei. 20 de minute pentru aceste ultime două game-uri, prin care Simona ajunge la 5-0 pe tabelă.

►…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.