LIVE BLOG | România – Ungaria 29-31. Pierdem după ce Cristina Neagu s-a accidentat grav, dar mergem la Paris pentru o semifinală de gală! Cum s-a terminat Olanda – Germania, meciul care ne-a trimis în lupta pentru aur

0

  • România a pierdut cu Ungaria, 29-31, dar s-a calificat în semifinalele EURO 2018, după ce Olanda nu i-a dat nicio şansă Germaniei în al doilea meci al zilei, scor 27-21.
  • Pentru un loc în marea finală, vom juca în faţa Rusiei, marea favorită la câştigarea trofeului, vineri, la Paris, de la ora 18:30, în direct pe TVR 1 şi TVR HD şi în format LIVE BLOG pe www.prosport.ro.
  • În a doua semifinală se vor înfrunta, tot la Paris, Franţa şi Olanda, tot vineri, de la ora 22:00.

 Olanda – Germania 27-21

  • Olanda câştigă: Olanda se califică de pe primul loc, România câştigă clasamentul în trei cu Ungaria şi Norvegia şi termină pe locul al doilea.
  • Egal: Aceeaşi stituaţie.
  • Victorie Germania: Norvegia, România, Olanda, Germania şi Ungaria termină la egalitate de puncte (şase) şi se face un clasament în cinci. Norvegia are golaveraj +17, România +6, Olanda -5, Germania -5, iar Ungaria -13. Astfel, România e depăşită de Germania dacă nemţoaicele înving la 12 goluri sau mai multe. Dacă Germania bate la 11 goluri, România şi Germania ar fi la egalitate la golaveraj (+6), caz în care ar conta numărul de goluri marcate. Noi avem 111, Germania are 82, ceea ce înseamnă că Germania trebuie să marcheze cel puţin 32 de goluri pentru a trece peste noi.

Minutul 60, 27-21: Olanda câştigă lejer, la şase goluri diferenţă, şi face rost de o semifinală cu Franţa, tot la Paris, vineri!


Minutul 53, 23-18: MERGEM ÎN SEMIFINALE! Germania nu mai are timpul necesar pentru a câştiga la 12 goluri, iar România va juca în penultimul act vineri, de la 18:30, contra Rusiei!


Minutul 37, 16-13: Olanda îşi vede de jocul ei, alert în atac şi exact în apărare, şi se menţine la o diferenţă care ne aduce linişte.


Pauză, 13-11: Totul merge conform planului pentru olandeze, care vor câştiga grupa şi ne vor trimite în semifinale.


 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.