LIVE BLOG | România – Olanda, ACUM, finala mică la EURO 2018. Repriză de coşmar: înscriem greu, suntem expuse în faţa vitezei batavelor, Tess Wester are o zi de graţie, iar Dumanska a reuşit doar 3 intervenţii, din 14 aruncări

0

LIVE România – Olanda 8-15, la PAUZĂ

 

►PAUZĂ în finala mică:  S-a încheiat la Paris o primă repriză în care echipa lui Ambros Martin a părut lentă, fără soluţii, în faţa unei Olande mobilizate, alerte, cu soluţii ofensive simple. Dacă procentajul portăriţei batave, Tess Wester, în faţa atacurilor României este de aproape 50% (7 parade, la 15 atacuri), România stă cu procentajul portarilor la 20% (3 din 14 Dumanska, 1 din 5 Dedu).

►Minutul 26: Kelly Dulfer, desemnată cea mai bună apărătoare la EURO 2018, faultează şi îşi lasă echipa în inferioritate. Melinda Giger apare, din nou inpirat în atac, este faultată. scoate 7 m, dar Tess Wester are o intervenţie de excepţie şi menţine tabela neschimbată. Este rândul lui Helle Thomsen să ceară time-out, iar Ambros Martin remarcă – „avem multe probleme!” Veştile nu sunt însă deloc bune pentru tricolore – Olanda înscrie clar, în inferioritate.

►Minutul 24: Ambros Martin a schimbat portarul, trimiţând-o pe Denisa Dedu în locul Iuliei Dumanska, ineficientă astăzi, cu 3 intervenţii din 14 aruncări. Geiger şi Perianu înscrie pentru România, aducând golurile 6 şi 7, încă nu putem coborî ecartul sub +5.

►Minutul 17: Olanda ne ucide cu viteza de pe faza ofensivă! Smits iroseşte o pasă în adâncime foarte bună, Dumanska având o intervenţie salvatoare. Nycke Groot însă nu ne iartă, duce scorul la +4. Ambros Martin cere time-out şi mai multă agresivitate în atac.

►Minutul 15: Olanda se desprinde la 3 goluri, după un contraaatc bilţ, 6-3. Procentajul de reuşită în faţa porţii este modest pentru echipa noastră – doar 30% reuşită.

►Minutul 11: Gabriela Perianu stabileşte prima egalitate în partidă, 3-3, cu o acţiune luată pe cont propriu, din propriul semicerc.

►Minutul 10: Dragut trimite mingea în poartă, pe un atac în care…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.