LIVE BLOG, Roland Garros 2019 | Sorana Cîrstea – Aliona Bolsova, se joacă ACUM pe terenul 13. Românca se află în dificultate

0

LIVE | Sorana Cîrstea – Aliosa Bolsova 2-4

► Sorana Cîrstea şi-a mai revenit la serviciu, şi-a ridicat procentajul la puncte câştigate şi cu a doua servă – 66%, dar continuă să aibă handicap de un break, 2-3

► Alexandra Dulgheru împlineşte astăzi, pe 30 mai, 30 de ani. Se află la Paris – într-un oraş pe care îl iubeşte, la Roland Garros – un turneu pe care îl iubeşte. Citeşte aici un interviu amplu cu Alexandra, realizat de trimisul ProSport la Paris, Cezara Paraschiv.

► Sorana Cîrstea îşi face meciul dificil încă de la primul game. Românca şi-a cedat serviciul în faţa ibericei, 0-1.


După o zi ceva mai relaxată din punct de vedere al emoţiilor, ziua a 5-a la Roland Garros se anunţă una „explozivă” pentru România. Trei reprezentante, Simona Halep, Sorana Cîrstea şi Irina Begu, vor evolua în turneul de simplu. Miza este, evident, calificarea în turul 3.

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) va juca împotriva Magdei Linette (Polonia, 87 WTA), după ora 17:30. Partida dintre cele două se va disputa pe Suzanne Lenglen, a doua cea mai mare arenă din complexul de la Roland Garros. Este şi ultimul meci al zilei pe respectivul teren. Halep – Linette va începe imediat după derby-ul francez Mannarino – Monfils.

Până atunci, cu siguranţă vom şti deznodământul partidelor în care vor evolua Sorana Cîrstea şi Irina Begu, la rândul lor având şanse bune să câştige. Ambele vor putea fi urmărite pe terenul 13.

„Deschiderea” în aparţine Soranei Cîrstea, care o va înfrunta cu începere de la ora 12:00 pe spaniola Aliona Bolsova, clasată pe locul 137 WTA. Imediat după acest joc, Sorana îi va preda ştafeta Irinei Begu, pentru confruntarea cu jucătoarea din Cehia, Karolina Muchova, situată pe locul 73 WTA.

Naomi Osaka, Serena Williams şi Novak Djokovic…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.