LIVE BLOG – optimi Cupa României | FC Hermannstadt – FC Voluntari se joacă ACUM. Petrescu înscrie cu scăriţă din penalty. Craiova are meci la Turnu Măgurele

0

Faza optimilor Cupei României, ediţia 2018-2019, debutează astăzi cu meciul de la Târgu Mureş şi continuă cu jocurile de la Turnu Măgurele, respectiv Iaşi. Alte trei partide ale competiţiei sunt programate miercuri, în timp ce joi se desfăşoară ultimele două întâlniri. Printre cele 16 echipe calificare, patru sunt din ligile inferiorare. Turris Oltul Turnu Măgurele şi AFK Csikszereda Miercurea Ciuc sunt din Liga 3, în timp ce din Liga 2 au rămas CS Mioveni şi Universitatea Cluj.

În prima zi în care sunt programate meciuri din optimi, de la ora 16:30, are loc întâlnirea dintre FC Hermannstadt şi FC Voluntari, care se va desfăşura la Târgu Mureş, deoarece la Sibiu stadionul nu este gata nici acum. Apoi, de la ora 19:00, Turris Oltul joacă pe teren propriu cu U Craiova, deţinătoarea trofeului din ediţia precedentă. În fine, ultimul meci al zile aduce faţă în faţă alte două echipe din prima ligă, Politehnica Iaşi şi Viitorul. Acesta debutează de la ora 21:45, pe stadionul din Copou.

Miercuri se joacă la Mioveni, Cluj-Napoca şi Mediaş, iar joi la Miercurea Ciuc, respectiv Călăraşi, ultimele două oraşe urmând a susţine în premieră partide în nocturnă, după ce echipele gazdă au închiriat instalaţii mobile de iluminat.

Partidele din optimile de finală ale Cupei României se desfăşoară într-o singură mansă, eliminatorie. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

Meciurile de marţi din optimile de finală:

marţi, 30 octombrie, ora 16:30
LIVE | FC HERMANNSTADT – FC VOLUNTARI    2-0
Stadion: Trans-Sil (Târgu Mureş – Mureş);
Arbitru: Ionuţ Coza (Cernica – Ilfov); Asistenţi: Gero Szabo (Cluj-Napoca) şi Adrian Popescu (Craiova).

Hermannstadt: Niga – Ct. Pîrvulescu, Mijuskovic,…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.