LIVE BLOG | La un pas de semifinalele Fed Cup: Simona Halep o învinge pe Karolina Pliskova, după un derby nerecomandat cardiacilor şi duce echipa în avantaj, 2-1 la general!

0

  • Simona Halep duce echipa României în avantaj, 2-1 la general în confruntarea din turul 1 al Grupei Mondiale Fed Cup, cu Cehia. Constănţeanca a învins-o pentru a şaptea oară în carieră pe Pliskova, iar echipa lui Florin Segărceanu este la o victorie distanţă de o calificare istorică în semifinalele competiţiei pe naţiuni din tenisul feminin.
  • Karolina Pliskova (5 WTA) – Simona Halep (3 WTA)4-6, 7-5, 4-6, după 2 ore 37 minute
  • Cel mai tare meci al weekendului Fed Cup s-a ridicat întocmai la nivelul aşteptărilor: s-a jucat tare, pe contre, s-au reuşit 50 lovituri câştigătoare, au fost răsturnări de scor demne de vacarmul din Ostravar Arena, în care fanii români au reuşit să îi acopere pe cehi, iar forţa fizică şi superioritatea în acoperirea terenului au tranşat până la urmă duelul în favoarea Simonei.
  • Detalii AICI despre meciurile din prima zi.
  • Meciurile sunt în format LIVE BLOG pe www.prosport.ro şi în transmisiune directă pe Digi Sport 1 şi Telekom Sport 2.
  • Katerina Siniakova – Mihaela Buzărnescu este meciul pe care îl aşteptăm să înceapă.

 

VICTORIE HALEP, 6-4, 5-7, 6-4! Pliskova atacă dreapta Simonei şi o lasă fără soluţii în primul punct, însă tot în spatele serviciul doi Simona dă imediat replica, preluând ea controlul cu forehandul şi finalizând cu o marjă importantă de siguranţă, pentru 15-15. Banda fileului intervine, în fine, şi în favoarea Simonei, Halep declanşează zumzăitul trompetelor cu un serviciu de 170 km/h care nu este însă validat decât cu ajutorul Ochiului de Şoim. Simona pune punct partidei, după un retur ratat de Pliskova şi strânge pumnul în semn de victorie.

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.