LIVE BLOG | Katerina Siniakova – Simona Halep se joacă ACUM: #1 din echipa noastră a irosit patru mingi de set, pe serviciu. Cehia – România, 1-0, în Fed Cup. Karolina Pliskova a învins-o clar pe Mihaela Buzărnescu

0

  • LIVE: 3-5 Katerina Siniakova (44 WTA, serveşte prima în setul 1) – Simona Halep (3 WTA), al doilea meci al duelului Cehia – România, în turul I al Grupei Mondiale Fed Cup.
  • Cehia – România, 1-0 după primul meci: 6-1, 6-4, Karolina Pliskova (5 WTA) – Mihaela Buzărnescu (29 WTA). Pliskova îşi menţine invincibilitatea în meciurile inaugurale jucate pentru Cehia în Fed Cup. Numărul cinci mondial a dominat primul set, după un prim game lung, echilibrat, în care a apărat două mingi de break ale Mihaelei. Cu un serviciu foarte performant, lovituri tari, plate, puse în valoare de suprafaţa de joc foarte rapidă, Pliskova a găsit nivelul just de agresivitate. După ce în primul set a punctat abia după jumătate de oră, Buzărnescu a luat un start bun de set doi: tură autoritară la serviciu, a avut minge de break în game-ul doi, a răzbit într-un game 3 maraton, în care ambele rachete au fost izbite de pământ. Mai eficientă în raliu, a pus-o sub presiune pe Pliskova, însă racheta numărul unu a Cehiei a accelerat exact în final de set, trecându-şi în cont a treia victorie din tot atâtea partide în faţa bucureştencei în vârstă de 30 de ani.
  • Partidele sunt în format LIVE BLOG pe www.prosport.ro şi în transmisiune directă pe Digi Sport 1 şi Telekom Sport 2.
  • Echipa de Fed Cup a României înfruntă în weekendul 9-10 februarie, la Ostrava, echipa cu şase trofee în ultimele opt ediţii ale competiţiei pe naţiuni din tenisul feminin. Este singurul duel din această fază a competiţiei care aduce la start două jucătoare din Top 5 WTA (la simplu). În plus, gazdele mizează şi pe ocupantele primelor două poziţii în clasamentul mondial al probei de dublu.

 

► Simona Halep ratează închiderea manşei inaugurale, ratând servicii consecutive, oferind şansa tribunei de a inteveni şi a o motiva pe jucătoarea lor…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.