LIVE BLOG | Katerina Siniakova – Mihaela Buzărnescu se joacă ACUM: serie furibundă a #1 de la dublu în faţa lui „Miki”. La un pas de semifinalele Fed Cup: Simona Halep a învins-o pe Karolina Pliskova şi a dus echipa în avantaj, 2-1 la general!

0

  • Simona Halep duce echipa României în avantaj, 2-1 la general în confruntarea din turul 1 al Grupei Mondiale Fed Cup, cu Cehia. Constănţeanca a învins-o pentru a şaptea oară în carieră pe Pliskova, iar echipa lui Florin Segărceanu este la o victorie distanţă de o calificare istorică în semifinalele competiţiei pe naţiuni din tenisul feminin.
  • LIVE: 6-4, 0-0 Katerina Siniakova (44 WTA) – Mihaela Buzărnescu (29 WTA, serveşte prima în setul doi)
  • Karolina Pliskova (5 WTA) – Simona Halep (3 WTA)4-6, 7-5, 4-6, după 2 ore 37 minute
  • Cel mai tare meci al weekendului Fed Cup s-a ridicat întocmai la nivelul aşteptărilor: s-a jucat tare, pe contre, s-au reuşit 50 lovituri câştigătoare, au fost răsturnări de scor demne de vacarmul din Ostravar Arena, în care fanii români au reuşit să îi acopere pe cehi, iar forţa fizică şi superioritatea în acoperirea terenului au tranşat până la urmă duelul în favoarea Simonei.
  • Prima reacţie a Simonei Halep după victoria importantă în faţa Pliskovei e AICI.
  • Cine este adversara care aşteaptă în semifinale, după o victorie cu 3-0 în minimum de partide: am avea de jucat, din nou, în deplasare
  • Detalii AICI despre meciurile din prima zi.
  • Meciurile sunt în format LIVE BLOG pe www.prosport.ro şi în transmisiune directă pe Digi Sport 1 şi Telekom Sport 2.

 

SET SINIAKOVA, 6-4. Siniakova îşi continuă demonstraţia ofensivă, iar Mihaela aleargă şi aleargă, fără a găsi soluţia. În Ostravar Arena nu se mai aud spectatorii români, iar cehii au fost puţin luaţi de val, intervenind chiar şi în timpul punctului. O jucătoare de nerecunoscut faţă de ziua de sâmbătă, cu un  raport de 11-2 la loviturile câştigătoare în faţa lui Miki, 16-9 la greşelile neforţate.

Katerina punctează şi cu dreapta, şi cu reverul, echilibrat.

► Mihaela Buzărnescu rupe seria…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.