LIVE BLOG | Karolina Pliskova – Simona Halep se joacă ACUM: ‘Simo’, magnifică în finalul primului set. În Ostravar Arena se aude „Ro-mâ-nia, Ro-mâ-nia”, ca la Cluj! Fed Cup, ziua decisivă pentru semifinale

0

  • LIVE: 4-6, 1-1 Karolina Pliskova (5 WTA, serveşte prima în setul doi) – Simona Halep (3 WTA)
  • Cehia – România, duel din turul 1 al Grupei Mondiale Fed Cup având ca miză calificarea în semifinale, se reia, duminică, de la ora 14:00, de la scorul general de 1-1 (detalii AICI despre meciurile din prima zi).
  • Meciurile sunt în format LIVE BLOG pe www.prosport.ro şi în transmisiune directă pe Digi Sport 1 şi Telekom Sport 2.
  • Meciul patru aduce faţă în faţă rachetele numărul doi, apoi este programat un duel de dublu.

 

► Pliskova salvează minge de break într-un prim game al setului doi de cinci minute. Halep a ratat trimis central, prea lung la minge de break, iar Karolina a închis game-ul cu un trasor de rever care avut nevoie de validare de la sistemul Ochi de Şoim.

SET HALEP, 6-4: Simona evadează rapid pe tabelă la 40-0, Pliskova anulează însă şi împinge jocul în prelungiri: pe prima şansă a româncei trimite letal un lung de linie, apoi apoi preia controlul treptat parând un serviciu apăsat trimis de Simona spre exterior, smulgând apoi o eroare. La egalitate, Simona inventează un rever în lung de linie câştigător, trimis cu 120 km/h, care îi aduce a patra minge de set. Halep greşeşte cu dreapta, dar îşi creează din nou avantaj, mutându-se pentru a lovi cu dreapta în lung de linie din zona de rever. Românca valorifică a cincea minge de set, după 47 de minute

Raportul loviturilor câştigătoare în manşa întâi i-a fost favorabil Pliskovei (10-7), însă cele 20 de greşeli neforţate, faţă de 9 ale Simonei au fost costisitoare. De remarcat faptul că niciuna dintre jucătoare nu este eficientă la atacurile la fileu: 1 din 10 Pliskova, 1 din 13 Halep.

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.