LIVE BLOG | Karolina Pliskova – Simona Halep, derby nerecomandat cardiacilor, cu decisiv: break în primul game al setului trei! Fed Cup, ziua decisivă pentru semifinale

0

  • LIVE: 4-6, 7-5, 0-1 Karolina Pliskova (5 WTA, serveşte prima în decisiv) – Simona Halep (3 WTA)
  • Cehia – România, duel din turul 1 al Grupei Mondiale Fed Cup având ca miză calificarea în semifinale, se reia, duminică, de la ora 14:00, de la scorul general de 1-1 (detalii AICI despre meciurile din prima zi).
  • Meciurile sunt în format LIVE BLOG pe www.prosport.ro şi în transmisiune directă pe Digi Sport 1 şi Telekom Sport 2.
  • Meciul patru aduce faţă în faţă rachetele numărul doi, apoi este programat un duel de dublu.

 

BREAK HALEP: Simona îşi ia o pauză lungă la vestiare, amână reluarea partidei şi câştigă break la zero, după 3 greşeli neforţate ale reprezentantei Cehiei.

SET PLISKOVA, 7-5! Simona se joacă cu şansele ei, ratează un smash şi o dreaptă din poziţie dominantă, permiţându-i Pliskovei să ajungă la egalitate şi două mingi de victoria în setul doi. Jucătoarea noastră nu poate pune în teren primul serviciu, trimite mingea în racheta adversarei şi pierde setul, după 63 de minute în care s-a greşit neforţat de 42 de ori (18 Halep, 24 Pliskova),

► Pliskova rămâne la conducere şi, la 6-5, îşi asigură tiebreak-ul în setul doi. Simona nu poate profita de evidenta dificultate a cehoaicei de a susţine schimburile mai lungi de mingi, ratează câteva retururi importnate, chiar pe serviciul doi şi, după trei mingi de break ratate va servi, din nou, sub presiune.

► Halep trăieşte periculos, având un procentaj modest la frecvenţa primului serviciu (55%), însă cu o doză de şansă rezistă şi egalează scorul manşei secunde, 5-5.

REBREAK HALEP: Pliskova este în zodia greşelilor, iar Simona uită repede returul ratat pe prima minge de break, pentru a trimite imparabil pe a doua.

BREAK PLISKOVA: Pliskova continuă să fie letală când mingea Simonei nu este suficient de lungă şi…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.