LIVE BLOG | Halep – Wang, ACUM, în sferturi, la Miami. Simona câştigă un prim set în care backhand-ul a fost lovitura de paradă. VIDEO: „un rever care să vă însenineze ziua de miercuri”

0

  • LIVE: 6-4 Simona Halep (cap de serie 2) – Qiang Wang (cap de serie 18, serveşte prima), în sferturi, la Miami.
  • Partida este în transmisiune directă pe Digi Sport 1 şi în format LIVE BLOG pe www.prosport.ro.

 

► SET HALEP, 6-4, în 44 de minute. Simona pune punct manşei fără emoţii, la 15, trecând prin toate scenariile posibile: punct bine construit de pe baseline, replică tăioasă la o minge scurtă a adversarei, as şi, pe post de cireaşă pe tort, o finalizare cu dreapta în lung de linie care vine să concureze puţin cu mai desele reveruri remarcate de toţi.

► Hold bliţ pentru Simona, apoi motive de frustrare. halep nu e mulţumită pentru că a fost aproape de a face un nou break de la 40-0 pentru Wangg, însă lovitura sa de paradă din acest meci, reverul, a ratat ţinta în final. Totuşi, constănţeanca va servi şa 5-4 în meciul cu reprezentanta fostei sale firme de echipament sportiv, Adidas.

► Simona face şi desface pe teren şi ratează game-ul pe serviciu. Dârză în defensivă, Wang pune pe tabelă două game-uri la acest schimb de terenuri, iar Daniel Dobre este chemat la raport. Simona ia prima cuvântul şi are ceva de reproşat în ceea ce înseamnă încurajările de pe margine.

Simona: Când am nevoie, fii un pic mai energic.

Daniel Dobre: Minge înaltă, minge mai iute. A mers perfect. Când ajungi departe, ai mers prea repede. Ea nu a intrat în teren pentru voleu. Ai jucat foarte bine. Când ea te scoate, dă mai înalt ca să revii. ASi jucat foarte bine, cross-cross. da, aplăudăm că joci foarte bine.

► Halep evadează pe tabelă, cu dublu break, la 4-1. Simona rupe seria break-urilor fiind autoritară cu dreapta. Primul serviciu este sus, la 75% frecvenţă, iar Wang nu îi…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.